Hej Sverige, vad kallt du är.

Nu är jag hemma från Spanien. Jag har haft det bra, tackar som frågar.

Imorgon är det nyårsafton. Ska fika med Lovisa, för har man skickat ett mail för varje dag som jag varit borta så förtjänar man en jevligt lång fika. Sen ska jag ut till Lindsdal för att ringa in det nya året och sånt dära. Umgås med jämnåriga igen och sånt jag inte har gjort på åtta dagar.

Och om ni undrar hur det har gått för mig och mamma att resa så kan jag meddela att vi är bäst på att flyga, åka tåg och dela säng. Så bäst att jag funderar på att dumpa Frida för henne när vi ska till Indien.

Hade värsta nostalgitrippen ikväll, fast åt andra hållet. Alltså jag blev lycklig och lite vemodig över något som ska hända i framtiden, inte för något som redan har hänt...vet ej om det finns ett bättre uttryck?

I alla fall. Taggar bal och student! Har testat min studentklänning och Olivias balklänning och sen kollade jag alla 91ors bilder från båda tillfällena och tänkt att SNART ÄRE JAG SOM STÅR OCH SER SOMMARFRÄSCH OCH GUDOMLIG UT MED LASHES OCH HEELS OCH LYCKA I BLICKEN.

Sen tänkte jag på risken för antiklimax. 
Sen tänkte jag fakk dat, när de dagarna kommer får jag väl titta tillbaka här i bloggen och se hur mycket jag och all my friends slet för att faktiskt komma fram.
Och så får det antiklimaxet ta slut, hejdå!

Psykologirapport som går asdåligt, och nu det här. Deppar sönder.

Lovar att mina pengar inte ens kom fram. Skulle va så jävla typiskt.

Dagens insikt: idag var jag försenad till skolan lika länge som jag faktiskt var där.

Och imorgon åker jag till Dalsland för kanske sista gången någonsin. Tur att p3 finns med både Musikhjälpen och ett oändligt antal poddar för att muntra upp mig.

Jag har aldrig varit så sugen på att tatuera mig som nu. Frida väckte idén med sina hattifnattar och Babar och Celeste verkar oerhört sympatiskt att ha märkt på kroppen.


Saker att vara nöjd/glad/lycklig över idag:
-Redovisade min samhällsfördjupning och fick cred för den.
-Om 7 dagar och 7 timmar åker jag och mamma till Malaga.
-Musikhjälpen är i full gång, och det är glorious

De saker som drog ner mitt humör kommer inte ens upp på någon lista, för SÅ LITE BRYR JAG MIG.
Godnatt världen! Eller snart godnatt. Ska bara höra Midnattstryckaren, sen ska jag sova. Sorgligt? Synd, för SÅ LITE BRYR JAG MIG.

Älskar mig själv när jag kan få folk att lägga på i örat på mig bara genom att skrika MEN LÅT MIG VAA åt telefonen.
Mind powa.



Sånt här hittar man när man spenderar några timmar med att leta hundrafemtio artister till en lek. Har Ebba Grön spelat på Stagg?


Tänkte först skriva nåt oorginellt typ "NÄ NU UNNAR JAG MIG LÖRDAGSMYS OCH LÄGGER SKOLARBETET ÅT SIDAN FÖR EN KVÄLL." Men sen kom jag inte på något bättre att göra så jag fortsätter att skriva. Kul liv: inte check. Inte check någonstans.


Men klicka på bilden för att lyssna på soundtracket till dagens höjdpunkt. Mary & Max, en av de bästa filmerna jag sett.

Det är så svårt att skriva om en rapport på nio sidor till fri text. Som i sin tur ska vara en kvart som muntlig redovisning.

Och jag är så trött att jag avlider. Om nån trodde att jag var löjlig pga att jag hade druckit vin igår så är det fel. Jag var så sömnig att allt var roligt, som till exempel att Amina trodde att det var Astrid Lindgren som skrivit Tintin. Haha.

Idag ska jag på en leranimerad film klockan tre, och vid fem är det dags för musik i Förlösa kyrka. ANNORLUNDA LIV: CHECK.

För att hon är tjock. Och äcklig.

Håller på att föra över alla intervjuer som vi ska ha till vårt projektarbete. Roligast är när en kille säger för- och efternamn på den fulaste tjejen han vet (som går i hans klass för övrigt), och när Linn säger att en perfekt kille ska ha "raka tänder" fast det låter som "rakat där nere". (För ja lovisa, det låter verkligen så. Det var inte bara du.)

Ska snart skriva KLART min rapport. För det ska jag. Den ska bli klar ikväll. Alt. i natt.

Gud vad datorn för över och håller på. Måste nog spela lite tetris nu för att inte bli galen!

Här har ni mig i skolkatalogerna från årskurs sju till tredje ring (som man säger). Kvalitén skiljer sig lite, både i skärpa och mitt utseende.

Bonne nuit.


Äter grape och har det allmänt gött. Förutom när den skvätter på mig, då blir jag som den här tjejen. Nu ska jag skriva rapport.


Okej, det känns lite bättre idag. Har jobbat och fuskat på bussen, snart är jag rich bitch igen.

Idag fick vi frågan varför vi var kvar i skolan när vi hade slutat.
Hallå. Som om man behöver en anledning till att spendera sin fritid i korridoren på Stagg. Det är som jag brukar säga; chilla i korran efter skoltid flera gånger i veckan bör man,
annars dör man.

När jag har fikat för mycket, åkt för mycket dyr buss, köpt för mycket kläder och har kvar tio procent av studiebidraget som kom förra veckan känner jag en viss självförakt.

Får väl trösta mig med att jag äter gott och glider runt i 402an mest hela tiden (oerhört coolt).
Och så kommer jag inte att ge några julklappar i år.

Halv två ställde vi alarmet på. Sen gick vi upp, tog bilen in till stan och satte oss på muren vid Baronen (och det var inte så lätt med termobyxor och tre decimeter mjuk snö) med varsin kopp varm choklad. Lite sådär småcrazy!


En bra powernap varar i tre timmar. Då blir man go. Nu ska jag plugga inför geografiprovet vi har imorgon, och här är en bild på min kommande studentmössa.

Min fina, fina mysse.

RSS 2.0