Min sociala kompetens är såhär hög just nu:

LYSSNA PÅ DOMMA KILLARNA DOM E ASHETA OCH ASBRA :P
SÄRKILT BOSH BOSH DEN ÄR JÄVLIT PARTY FAKTIST ;P

DETTA VA MIN FAVVO:
MMMMMMMM
(KAJSAS POJKVÄN PHILIP TOG DEN HÄR BILDEN)


HEJDÅ!!!

Jag har köpt en svart bikini idag.

Och ja. Det där är min mage. Min lilla Viola.

le jour parfaît

Igår var en perfekt dag typ. Det som fick den att bli perfekt var:
- jag kissade i en papperskorg. väldigt primitivt!
- fick kanske en sådär fyrtio nya myggbett.
- klippte av ett par byxor och äger nu ett par SHORTS. (som jag inte kan knäppa i midjan)
Ja.
Plus att jag fick lön, och åkte med Gänget plus den ingifte Philip till Stora Frö och hade en glorious dag med sol, strand, musik och nachos.
Lurvs!
Åh så fin liten bild. Wellwell, titta noga då.

Kajsas bild från philips kamera. Han hade typ ett fisk-objektiv. Eller vare hette.

Idag var jag på Monne (Monokrom asso) och kollade på några band. Det var mysigt, om inte att lyssna på banden, så att sitta i solen med Kajsa, Ronja, Rut och Philip. Särskilt när man har shoppat loss chips och choklad för fjorton kronor på netto.

Sedan åkte jag till Mollbergsvägen för att skriva klart vår hemtenta i naturkunskap med Lovisa. Det gick sådär. Efter fem minuters Facebook insåg vi att den här kvällen gjorde sig bäst i hennes källare med en film. Såg en film som var sjuuukt deppig rakt igenom. Är fortfarande ledsen för att hennes pappa var peddo och hon var tvungen att prostituera sig när hon blev vuxen på grund av det. :(((
Nu är jag trött. Och lite hungrig. Men jag vill inte gå ner i köket, känns som en kväll för en mördare att stå utanför dörren. Får nog somna hungrig istället.
Godnatt!

Mmm, schtek.

Fa-an vad jag steker. Så jefvla gutt.

Ja, ville bara säga det.
Nu ska jag fortsätta att steeeeeeeka.


schteeeeeek

Om detta må ni berätta

I dessa tider med oljeläckor och andra asviktiga problem i världen vill jag belysa mitt extremt crazy liv och alla dess händelser. Typ att


i höstas så försvann min mattebok. Den blev stulen vid något matteprov eller något. Jag blev väldigt ledsen. Ville inte betala flera hundra kronor för något i matteväg. Blä.

Efter några månader av kopierande och lånandes av andras matteböcker skulle vi ha provdebatt med media-tvåorna inför övningsrollspelet. (Hehe, bara det var ju ett äventyr. Wellwell, annan gång)

Där inne låg en ensam liten mattebok och liksom bara väntade på mig. Jag stal den helt enkelt. Tyckte inte det var mer än rätt eftersom jag själv var offer för kriminaliteten på Stagg.


Nu när vi skulle lämna tillbaka vår böcker nu i slutet av terminen blev jag mer och mer nervös. JAG ÄR JU EN BROTTSLING.


Men då visade det sig att det VAR min bok. Jag hade stulit tillbaka min egna mattebok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fatta lyckan. Och the Crazy-ness! Åh så glad jag var.

SÅ SOMRIG LÅT *DÖR*

Joss Stone – Super Duper Love

Hej blawgen!

JOMEN SÅATTEH NU ÄR JAG AMBASSADÖR FÖR FAIRTRADE. DET VAR VÄL KUL. JUST NU LÅTSAS JAG ATT JAG ÄR SJU ÅR OCH BARA SKRIVER MED CAPS HELA TIDEN. DET VAR VÄL ÄNNU KULIGARE? :P:P

Nej, nu får det räcka med tokigheter. Det är faktiskt söndag= helgen är slut= man ska jobba imorgon= ha inte kul längre!!!!


Här sitter jag och kollar lite på Paolo-boy. Undrar ifall han har flickvän. Planerar hur jag i så fall ska "get rid of her". Döda eller jaga bort? Och om han inte har flickvän: hur lång tid ska det ta innan han hittar mig? Jag är snart arton, börjar bli gifta-mogen snart. Så om han vill ha the greatest and hottest and cutest görl in the wörld, find me!


Andra män som kan få hitta mig, anytime soon:
- Salem al Fakir
- Jens Lapidus
- Fares Fares
- Lars Ohly


Nej nu skojade jag bara! ....men om vem?



Åh nu blir jag trött på mig själv. Hejdå!

Nu är det officiellt

Jaha, så var det sommarlov då. Skolavslutningen väckte inget vemod men heller inte nån total lycka. Antar att det blir så när man är VUXEN.
Nu ska jag äta pizza med mamma, heidoo
PS. juste, ska berätta värsta crazy grejen sen. omg!!

Lycka är att ta studenten

Känner mig inte mentalt stark nog för ännu ett utspring. Började gråta igår när staggnisterna sprang ut. Idag kommer jag typ...kissa på mig. 
Nej.
Annars: psykologiredovisning idag. Ooooooh, nervöst!

dilämma

jag är för hungrig för att sova men för trött för att äta.
jåbbiht!
får väl inhalera fil lite snabbt innan jag däckar. för det planerar jag att göra inom en snar framtid. hejhej!

good morning baltimore

Det är paus i Hairspray nu. Fin film. Grät när första tonen ljöd, herregud vad blödig jag är alltså...pinsamt.


Typ exakt nu har emily anlänt till kalmar. Tjock nice.
Om typ exakt två veckor är olivia också hemma. Tjock NICE. Har saknat mina girls. Och om de bara vet att jag har första tjing på huset varje gång jag ska ha ferre så tror jag att vi kommer ha en alldeles underbar sommar tillsammans. Hihi.


I veckan ska jag på två studenter och sedan är det min egna skolavslutning. Och också två skolinlämningar. Plus lite jobb. Och hushållsarbete. Och en tvådagarsutbildning. = PARTY WEEK WHOOP WHOOP.





Nu börjar snart filmen.

Åh alla mina små vänner, läsare och hatare,

om en vecka är skolan slut för näst sista gången. Bortsett från alla år att studera efter gymnasiet, men I ALLA FALL. Jag har bara några grejer kvar i skolan, men istället för att göra dem på lektioner som är inställda skjuter jag upp det till helgen. Man måste faktiskt få njuta av Stagg bara som den är, med korridorer och datorer och annat fint.

Fast alltså, sanningen är att jag redan har tagit sommarlov. Sanningen är att jag gjorde det för länge sedan. Sanningen är att jag redan börjar bli stressad för att börja skolan igen.


Så jag tittar på den här videon som gör mig så glad, så glad. Påminner mig om barndomens fredagskvällar hos pappa och också hur mycket jag gillar musikaler. Vill bo i en musikal.

Med rösten ställd på mute

Känner mig som en slampig indietjej idag. Typ någon som skulle kunna vara tillsammans med Pojken med inåtpekande fötter.
Är ganska nervös inför veckan som kommer. Vet inte varför, men plötsligt börjar jag att fasa för att redovisa inför klassen.

Sadface

Ibland upplever jag några timmar av extremt stark ångest. Skulle knappast klassa det som en ångestattack, men något nära. Jag hade det senast den sjunde april och då höll den i sig i typ ett dygn, hoppas inte det är så nu med. Det är lite läskigt, jag blir helt nervig. Försöker skriva historia och samhälle, men vad jag än gör blir för dåligt och jag vill göra om det samtidigt som jag känner att jag skiter i hur det faktiskt går, men så gör jag om det ändå, fast det blir ändå inte bra... och så vidare.
Försökte kolla på tv för att lugna mig, men istället så känner jag mig nervös och stressad. Sitter och uppdaterar facebook samtidigt som jag kollar på DH på datorn för att försöka multitaska, men jag gör ju ingenting vettigt ändå. Sitter och skrattar nervöst åt varje rolig grej. Får ont i magen när det är läskigt. Gråter när det är sorgligt.
Det värsta är att jag inte riktigt vet var ångesten kommer ifrån. Kanske är det ifrån de sista stora skolarbetena som ska vara klara nu i dagarna, kanske är det för att jag inte har fixat nån som kan jobba för mig än. Men eftersom jag inte vet, kan jag inte bota det. Så jag sitter här istället och skriver massa blaj om ingenting. Och känner typ att jag vill dö. (vilket känns väldigt ovärt, klarar jag ingenting eller?!)
Feck alltså. Varför publicerar jag ens det här?

Pojken med inåtpekande fötter

awesomeness

RSS 2.0