Hej blawgen. Jag behöver lite miljöombyte.

Så för en stund eller kanske för evigt finns jag nu här:
http://trevligtjej.blogspot.com/

The day before the day that is today.

Igår gick jag ut i jeans, men det gick bra ändå. Det var den sepe-igaste utgången hittills, men jag ångrar INGENTING. Förutom kanske att jag gjorde bort Frida mer än mig när jag inte kunde hålla koll på min röst. Trodde att jag viskade, men det gjorde jag visst inte. Ojdå, hehe.
Men jag fick i alla fall sagt hejdå till Fuzz, vilket var den stora poängen med KM ändå. Så jag är nöjd och han kan landa säkert i NZ.
Idag har dagen gått förbi fasligt fort. Vaknade hos Frida, hängde där och mindes större delen av gårdagen tillsammans med henne, Kajsa och Amina. Kom hem till en högtidlig trettondagsmiddag hos mamma och kunde med en del ansträngning och ganska mycket svalg-kontroll svälja allt. Det var väldigt gott till trots.

wanna do bad things with you

Igår fick jag första säsongen av True Blood av Frida och idag såg jag de första två avsnitten. Är inte riktigt hooked än, men jag kan ju inte säga annat än att det är bra. Men det var tur att jag inte gjorde som jag tänkte först, alltså kolla med mamma. Jefvlar i min lilla låda vad dom håller på. Hehe.

För övrigt är det Kåem som gäller ikväll. Har varit taggad så länge att jag måste ändra inställning för att det inte ska bli plattfall. Senast jag var där var på höstlovet så ikväll måste leverera ordentligt för att bräcka den kvällen alltså.

För övrigt gillar jag Victor Borge och fördriver tiden med att youtuba honom.


Det bästa avsnittet av SOS Ambulans.


Har kommit hem från en och en halv timmes ki-box, mina händer darrar fortfarande. Imorgon: skivstång. PEPP



Pulkaåkning med klassen i Svartbäcksmåla igår, förkylning och träningsvärk idag. Men man kan ju inte börja året med att vara krasslig, så jag struntar i det. Ska ju plugga!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D



Pedofil. Det heter inte pedefil, det heter pedofil.

 


Och nyårsafton var jättebra förresten. Top notch.



VA HA DU LÄRT DEJ!!!

2010 är slut. Tänkte lista de saker som jag just nu kan komma ihåg att jag lärt mig under året.

- Såklart årets visdomsord; våra catchphrases från Emmaboda ("se aldrig bakåt, känn aldrig inåt, var alltid uppåt" OCH "skepp ohoj, crazy boy, nu äre fest").
- Saker i skolan, typ fakta om kalla kriget och hur man pratar spanska.
- Att sätta på mig lashes
- Jag gillar att mula
- Jag duger precis som jag är.


Haha, näe nu skojade jag lite där på slutet.
Men resten är sant. Har lärt mig en massa mer också men det blir nog ganska ointressant att läsa.
Gott nytt år då.

RSS 2.0