power yoghurt

jag ska köra hemma-yoga nu. min ovighet ska dödens dö


miss li @ emmaboda

fem dagar kvar tills det var ett år sedan detta.
fem dagar.
 

hehe

Så fort jag ser att jag har över 150 kronor på mitt konto börjar jag göra en mental lista över allt jag kan köpa för dom.
Jag har förstått nu varför jag är fattig.

donken & byxan

En liten rolig grej vid McDriven idag

Emily till han i driven: "Vill du ha jämna pengar så har jag nog det!"
Han i driven: "Nej det är lugnt. Men om du har fyra kronor så kan du få en tjugolapp jämnt tillbaka."
Ja. Okej. Men inte jämna pengar? Nähä.

Annars så var jag och amina i Byxelkrok igår tills idag och chillade hos frida. Det blev lite VP (H3H3) och inspelningar på mobilen när jag kör ut fyra nattfjärilar med amina på väldigt behörigt avstånd. hihi
Att sova skavfötters med frida kan resultera i att man får lite mindre yta att sova på, men jag sov gott & drömde om ritualslaktningar på kor.
Efter en snabb brunch på Sibylla och ett sko-fynd satte vi oss i den långa bilen och åkte hem. Det var trevligt puss hej


ny bild på min blogg

det är lite dålig kvalle, men mitt mål är att folk kommer vända på sina datorer för att se bilderna som hänger upp och ner.

idag ska jag till byxelkrok, hej och hå


jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket.

Idag hade jag riktigt roligt åt mig själv.

"Johanna, kan du plocka disk på 43?"

"....nä."

Detta lite småtöntiga svar som var roligt när man var sju, fnissade jag åt i gott en halvtimme. Jag skriver det inte för att ni ska tro att jag tycker jag är jättelustig och lite UDDA, jag ville mest dela med mig av min upptäckt att jag gillar mig själv ibland riktigt bra. Det kändes fint liksom. hihi!

Träffade Sandira på bussen hem och vi jämförde våra problem inom diskplockar-världen. De liknade varann ganska mycket, dom problemen.

Nu ska jag se på äcklig gubbe på film, nåt måste man ju se när man är trött på Hannah Montana och när Harpers Island är slut. hej och hå, så kan det gå

harper's island

jag har inte sett ens en tredjedel av serien, men jag fastnade och har nu sett sista avsnittet. herregud, sjukare serie får man ju leta efter.

men bra var den. mer tack.
                                                                                    


cash or credit?

hihi

!

Det finns typ två människor som är mig under skinnet hela tiden, och som har makten att ändra mitt humör snabbare än någon annan.

De kan övertala mig till nästan vadsom, och jag har alltid tänkt att det är dom som är de enda som skulle kunna inbilla mig att mord är okej, bara för att.

ARGH

nej nu

åker jag, detta duger inte.


snus och cigaretter, öl och våtservetter

Hej, här sitter jag medans olivia gör mat åt mig. Det är la så det ska va.

Jobb FEM dagar denna veckan, planering för nästa vecka är i full gång, det ska bli sov & solning, och resor och gudvetvad. Lite prepp för emmaboda kanske? Det är så underbart att jag har fixat biljett, nu kan jag PEPPA. Det ska bli så mys, jag ska köpa tält och ha fina kläder och hälsa på alla jag känner där och få nya vänner och se på jättebra spelningar och få fint väder. Allt. 

Och så avslutar jag med en bra låt. Helt underbar faktiskt 


el festivalo

Efter mycket väntan först på busshållplatsen i norrliden, sen på stationen, sen på tåget, sen på Hultsfreds station och till sist vid entrén till festivalområdet kom jag in på Hultan! Och nu i efterhand kan jag säga att det var en riktigt lyckad dag. Med tanke på att jag var tvungen att åka hem vid åtta pga tåg som slutar att gå (älska småland) och mina lösögonfransar som inte ville sig, så har jag i alla fall fått igen det idag!

Fick se tre spelningar totalt, med Krunegård, Ternheim och A Camp. Alla tre var grymma, men jag måste ändå säga att Anna är min nya favorit alltså. My god, en av de bästa spelningarna jag någonsin sett. Jag har rotat igenom emilys skivor och hittat nån skiva med henne, lyssnar på Shoreline just nu som hon inledde med... ah

Fick hänga med 2/3 av gänget bl.a. det var TREVL! mobilbilder nu, kamerabilder sen

Ikväll blir det jobb, party! hihi hey


årets största fest tar slut 20.52 för mig

Jag har fått ledigt imorgon. Jag har fått en gratis endagsbiljett till Hultsfred. Jag kommer ÅKA gratis dit med Sommarkortet, jag har för fasiken till och med köpt lösögonfransar för att det ska bli party imorgon!

Jag ska till HULTSFREDSFESTIVALEN. Och sista tåget går hem nio på kvällen. Fett med party

johanna muttrar

Varför kan jag inte skriva lite fina textrader till en låt eller nåt? Klockan är faktiskt halv tre, jag vill vara poetisk nu.

hello tenderness

Jag har återupptäckt Paolo Nutini, han är braahh. och en het potatis. haha! synd att han bara är och turnerar i usa typ, men gutt att sarah-louise är i skottland så hon kan hälsa på honom från mig... hehe

Igår var det heldag ute på Fågelsudd med massa prat på stranden och tester i Cosmo! jag är Tänkaren, tänka sig!!

nu är amina här så jag ska gå. HEII

RSS 2.0