God can be so hilarious

åh så bra

hell no h2o

Kom precis hem från Aminas chateau!
Jag åkte dit i eftermiddags med en sats kakor (med sötmandel, mörk blockchoklad och daim, YUM) för att baka Nunnor innan Kajsis och Fridis skulle komma dit. Vi fyra begav oss till Sparta och skulle köpa lite pizzza och pommestallrikar. Det blev lite bittert när vi gick förbi jävla Kalmarsundsskolan. bittert i tell you...

Kvällen till ära kände vi för att titta på Coyote Ugly. Eller okej, jag tvingade alla. Men det var underbart, den töntigaste filmen sen Soldier, den slog till och med soldier med hästlängder eftersom den inte utspelades på en fejk-sop-planet i yttre rymden.
En tjej med bäbisröst som har scenskräck men jobbar på en strippklubb och blir kär i en australiensare. OCH Tyra Banks är med. Hur kan det slå fel? (Bästa grejen: när hon står på taket(!!) på sitt hus och hör nån som spelar typ hiphop och får värsta inspirationen och dans-spelar keyboard bland de rökiga skorstenarna.)

En trevlig kväll helt enkelt! Nu ska jag sova snart, imorgon blir det Bosnien-redovisningsjobb och läsning. Kanske även lite jobb på samhällen... goten racht



Jag känner att detta säger en del om filmen. comprendes?


äntligen HELG!!!!!!! (hehe)

Nu har jag gått två dagar i tvåan. Det har varit helt okej faktiskt! Har typ tio nya personer i klassen, från alla världens hörn hehe.
Lite nya lärare också. Haha, vår nya naturkunskapslärare. "Ja mina före detta elever var med i tidningen. dom brände ner bildsalen!" jag peppar på hans undervisning.

Lite trött blir jag på alla ettor som går runt och ser självsäkra ut. Var jag osäker den första veckan, ska dom också vara det. typ
Idag var jag och gun på kupan på lunchrasten, effektiva! Fyndade kläder för 65:- och gun köpte ingenting. värsta upside-down-world!!
När vi hade stress-ätit på donken (för mina sista pengar) fick vi stress-cykla för att inte komma försent andra dagen i skolan. Och när vi nästan kommit fram till skolan, DÅ! Kom polisen. Det blev ett "hörrni tjejer, skjutsa får man inte" och ett lite "NäHÄ, jaHA, ååkej, förlåt" och sen löpet in till klassrummet.
Charlotte förlät oss. Nu har vi en fördjupningsuppgift att lämna in!

Nu sitter jag här och planerar vad jag ska göra härnäst. det går sådär. hej!

första skoldagen: avklarad



två år kvar, baby. vi ska klara allt

grattis till mig

Förra inlägget var det hundrade inlägget! (Och detta är typ det femte bara idag

Här sitter jag och väntar på att fira emily som fyller 23 imorgon. Jag, sex personer till och en bäbis ska äta mat och förlåt syster, men jag är så opepp att det är galet. Förmodligen är det bara att jag är frustrerad för att börja skolan imorgon och jag som inte ens har köpt kollegieblock och herregud hur ska det gå med det jobigaste året i mitt liv typ med både skola och allt utanför.
Men det får gå helt enkelt. Antar jag.

Vid sånt här humör är det bra att lyssna på den låten som skrämde mig med sin deppighet för några veckor sen. mycket bra.

ballt


bam bam bam

Och just det. Om fallet är så att Rookie inte blir av i år så funderar jag på Noah and The Whale i stockholm istället.

Hade vart trevligt indeed.

"and i want my scalps"

Igår åkte jag och mina systrar på äventyr. Till Biostaden!

Det började med att jag hade tagit med mig fel biocheck så jag gick inte gratis. Trodde först att skolan som jag fick det av hade blåst mig, men fick sen reda på att jag redan hade använt det. Hehe, så nu har jag bara en check kvar och under 100 kr på mitt konto. <3

Nåväl. Vi skulle i alla fall se Inglorious Basterds. Och HERREMINJE vilken galen film!! Så mycket bra detaljer till en så konstig handling, det kunde bara bli bra. Och en fotscen är med, ofc.

Ja gud, jag vill se den igen, men jag får väl nöja mig med Deathproof.


En av huvudrollerna i filmen hette Shosanna. Roligt, det låter som om någon med massa bröd i munnen försöker säga Johanna. Så var det nog...
HEJDÅ


(just det, jag såg att vi i kalmar också får vara med på New Moon-premiären den 20 november. inte för att skryta. men jag kommer vara där.)


den sista sommarkvällen

Igår begav vi oss ut till Mönsterås.
Förbi Tokö körde vi och rodde sedan ut till Ruts sommarstuga på Lövö.
Där åt vi tjockis-mat på eftermiddagen och kräftor framåt kvällen. Vi badade natt-bastu och låg ute på bryggan under stjärnhimlen i våra sovsäckar. Det blev planerande för ytterligare tillställningar och vilda danser i vardagsrummet och vid två hade vi klarat oss igenom en mycket trevlig dag, och som vi upprepat kallade den, blev det den sista riktiga sommarkvällen. 

Nu börjar skolan om tre dagar, och detta var indeedio ett riktigt bra slut på sommarlovet 09.
 
Ikväll är det höst-början med RKUF, jag har bakat amerricaanN cookiez med non-stop i, magknip blev en följd av småätande av degen. hejdå



låten som spelats mest på min mp3 idag! en ganska töntig och bra låt.

men om man lyssnar på noah and the whale på hög volym hörs inte huvudvärken

ikväll känner jag av lågtrycket genom med huvudvärk och värmeljus-behov.
i frosseri



landet där alla röker och cyklar

Nu har jag varit i Köpenhamn med pappa. Vi har varit på muséer, ströget och ätit smörrebröd. Pappa fick för sig att han kan danska. Jag blev stungen av en geting, vi gick på bio.
i Danmark har dom cykelställ på tunnelbanevagnarna. Alla cyklar i Köpenhamn. 
Jag ska flytta dit eller till stockholm när jag blir stor.
   

I måndags var vi hos Kajsa. Toapapper och skönsång
 
Hos Sanna på födelsedagsfirande! jag fick tårta men FÖRLORADE friends-spelet. jävla skitspel

hihi

vi har gjort videoinlägg, men amina är så rädd för stalkarna som kommer uppstå om vi lägger upp den på youtube(förståerligt) så titta på kajsas bloggish istället.
underbart

brüno



i det gula huset på förlösavägen

När jag är här ute önskar jag antingen bittert att jag bodde här själv,
eller att nån annan bodde här med mig.

Jag gör nästan aldrig nåt aktivt här, trots att det finns så mycket att göra att fylla en skål med. Istället sitter jag och tittar på tv och äter nutella. Sen tänker jag "Nej vad äckligt, nu ska jag ta tag i mitt liv". Så byter jag om, borstar tänderna och går till datorn. Sen sitter jag här och gör så meningslösa saker och tänker att ingen gör väl sånt här, det är bara jag som inte har nåt liv.

Idag var en sån dag. Jag har tittat på sex and the city-filmen och tyra banks show. Lilla huset på prärien och Room raiders 2.0.
Visserligen var det ett tappert försök när jag satte mig vid pianot och tog fram gitarren(!!), men utan tålamod och utan fantasi blir inga barn gjorda, och nu sitter jag här igen. och väntar på att bli vuxen (poetiskt!!)

hej hej


fredag

friday night i can't sleep

det var trevligt ikväll, hej och hå hunter-mr
typ

godnatt

nytt liv!

Hej,
nya höstfärger har jag, och nya bilder pryder min blogg.

Här är ett klipp från Armands spelning på ängen,
och jag vet att jag inte visste vem han var förrän vi träffade honom på Emmaboda och jag har inte lyssnat på honom alls innan typ, men nu gör jag det lite smått, okej?
Och jag vet att jag har blivit sådär efter-festival-kär och att det kommer komma en ny snart, men just nu pluggar jag in hans texter.
Och ja. Jag har spelat in hans låtar till min mp3.


(SNYGG!)

En duva utanför mitt fönster

Jag är så pepp på att musika så det är galet,
ge mig texter-skills och melodi-sinne nu så är jag på väg!! (eller efter att frida kommit hem från byxelkrok)

För övrigt är det pappa-helg snart, då johanna egentligen blir en annan och sitter argt på sitt rum i tre dagar.
inte denna helg!


hittade lite emmaboda-bilder nu:) en på armand mirpour. han gör bra musik, var väldigt trevlig och har fint hår.


dom var så bra! men gun har några läskiga bilder och några gaser-i-magen-bilder på som är roligare dock

och på krunegård för att det var så roligt och för att jag stod åt fel håll hela konserten.
det var SKOJ


tro inte att jag typ har lämnat miss li och andra för några nya färskingar, bilder har helt enkelt inte kommit upp från emmaboda! shame on dom!


helå!

senaste nytt i johannas jätteintressanta liv:

-jag jobbar. slutar på måndag dock, med undantag för eventuellt jobb i helgen efter. sen sommarlov, HA

-har upptäckt livet efter arbetet. jag gillar sena nätter i kalmars vilda uteliv för 16-åringar. alltså på meddo.

-hade det under-bart på emmaboda i år, bra spelningar och bra camp och bra umgänge osv. peppar på rookie nu<3

-saknar gänget, sarahlouise & lovisa, skolan (:( ) och mormor

hejdå

83 år
56 dagar
en inandning
en utandning

RSS 2.0