Mm tt, mm tt, ah

Vad kan jag säga? Jag är lättövertalad. Och nu lyssnar jag bara på introt till den här låten om och om igen.


Poff, sa det, så var våndan borta


tack mina vänner, för att ni tar bort min ångest


Ni kan andas igen,

replay funkar nu. himlans tur, jag hade ju precis fått koll på det där. nu jefvlar ska det snos musik.

Idag var jag i skolan och på lunchen blev jag så deppad att jag kände att jag lika gärna kunde gå hem och gråta. Ville inte vara kvar, inte känna pressen, ville gömma mig. Alternativt DÖ.
Men sedan var mina vänner peppande och jag fick en hårbottensmassage och då blev jag glad igen. Sen hände inget intressant, som vanligt!
Eller det skulle väl vara att vi hade en vikarie på franskan. det var lite pirrigt!

Efter skolan kände jag att skafferiet kallade på mig så jag drog med mig amina och lovisa. Där spenderade vi typ två timmar med giftaliggadödaleken. Underhållande lek.

JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT TRÖTT. trevlig helg


@ Cellgraven


Imorse åkte vi pulka på gympan. detta är jag och vår nya nya zeeländare i klassen. Jag har jackan instoppad i termobyxorna!


Jag tror att Sarahlouise sa att vi skulle dansa.

Tihi, söta chejor!


En bild säger mer än TUSEN ord

Innan åt jag scones. Då såg jag ut såhär.

Sen kom jag på att min dag har varit jättebra. Då tog jag fyra bilder för att illustrera den.


Den första illustrerar hur chockad jag blev när jag klev ut med mamma idag och fick pulsa ordentligt till bussen. Galet! Dock skickade emily en bild av hur hon fick gräva ut sin cykel ur snön idag. Umeå - Kalmar: 1-0.

Den andra bilden (nedan till vänster) visar hur jag kände mig på historian när vi gick igenom mer information inför Rom och det bestämdes att jag ska vara ambassadör(För er som inte vet vad det är: jag är ledare för turkiet i fn-rollspelet i rom, dvs jag ska hålla öppningstalet och (detta är läskigt) om någon i mitt land inte kan svara på någon fråga ska jag svara åt dom, i ett ämne som jag inte vet alls mycket om. INFÖR ALLA typ). Jag tror att jag och Sarahlouise som är egyptens ambassadör kommer att kissa på oss av nervositet. Eventuellt. Eller vad säger du, oh ambassador of egypt?
Men när det var bestämt kände jag mig i alla fall oslagbar och himla gangsta, därav bilden.

Tredje bilden visar hur nöjd jag blev efter att ha varit hos frisören idag. Ja, jag har klippt mig och ja, jag är nöjd. Så nöjd att jag inte är hundratio på om jag vill ha långt hår längre! AH.

Den fjärde bilden visar bara på hur jävla galen jag är. pe-smiley, hejdå!

Roligt en onsdagkväll

Så roligt att när jag ser ett HSM-klipp så tror jag att jag faktiskt känner en av huvudrollerna. Internskämt med mig själv. Hehe.


Men nu är det andra bullar vet ni.

Jag har tittat igenom lite av mina kommentarer på bilddagboken idag.

Tydligen visste inte jag hur man stängde av caps eller hur man sluta hålla in ettan så det blev utropstecken, för det var bara sånt jag skrev. Score!


Dock hade jag aldrig orkat inreda, så jag hade fått bo fult, och vem vill göra det?

Blev plötsligt väldigt sugen på att fixa en rolig header i *~*paint*~*. (Jag gör såna coola tecken för att jag vill minnas mellanstadietiden).
Synd bara att jag ska skriva rapport Intensivo! Jag är ensam hemma tills mamma kommer hem från konsthistorian vid cirkus nio (WOHO PARTY) och jag gillar att vara det för då brukar jag låtsas att jag bor ensam hemma i lägenheten. Jag klarar mig så himla bra, vill flytta hemifrån! Jag kan faktiskt inte se några nackdelar. Bo  själv, laga mat själv, städa NÄR DET BEHÖVS, kunna ta ansvar och vara någonstans länge utan att någon dör av orolighet för mig. Mmm, skönt.
Synd att mina föräldrar inte körde hela vägen ut och typ bodde i en hage någonstans långt utanför Kalmar. Då hade man ju kunnat flytta in, nu bor man liksom sex eller nio kilometer från skolan. Det skjuter ingen jefvla hare.

Men men, jag har ju hört (från Rut) att det är tråkigt att bo ensam. Litar på hennes ord!

Bland det finaste jag hört


We're ladi dadi, this is how we party


PEPPA MÅNDAG! MED S.O.A.P!

Detta har jag gjort idag:

-skrivit tre sidor på rapporten. Jag ligger fortfarande efter, men skitsamma. Jag jämför mig bara med mig själv.
-övat på pianoläxan. "För kärlekens skull" är den bästa pianoläxan jag någonsin haft tror jag. Herregud så fin.
-fått reda på att jag tydligen förträngt när jag lyfte en stol i slutet av "Stronger" i Småstjärnorna i tvåan.
-hjälpt pappa och sambon med sin poängjakt i Barometern med en fyra-poängare. Jorå!
-fått ont i huvudet av för många timmar vid datorn.
-druckit typ tre glas c-vitamin. Typ livets vatten.


såg nyss att jag ser ut som lloyd. hahaha. den filmen är så skoj!

Skriver rapporteli-port

Den första september drabbades Nicaragua av en tsunami som orsakde 170 dödsfall. Men sedan föddes jag, en vecka senare. Då kom världen i balans igen.

Hihi, nej jag skojar bara. Förlåt till anhöriga till offren i Nicaragua för min osmakliga humor. HEHE

Hej världen.

Idag har jag varit uppe sedan klockan åtta. Har nu slingat håret, duschat och ätit frukost. Mmm, effektivitet.

Ja, jo, jag slingade håret. Synd bara att det inte syns det minsta och att jag fortfarande har fetaste utväxten och ett kilo guld på hövve! Nej slingning är inget för mig, nästa gång blir det mössa. och därmed basta.

Igår sov jag till elva (ångest, ångest!!). Sen stod jag och amina i två timmar utanför Citygross och skramlade pengar. Roligaste: att vi båda trodde att vi skulle vara utomhus, istället stod vi inne och svettades med flera kilo kläder på kroppen.
Tråkigaste: att några tanter som vi tyckte var söta först sa "jag ger inget till röda korset längre, det går ju bara till deras feta löner". dumma tanter.

Sen bakade jag en kaka och åkte till Södercentrum, där några timmar spenderades på Meddo och i källaren hos gun med kaka och paradise hotel. Eh, ja.

Det var min helg det. Nu ska jag skriva rapport, måste hinna ikapp det som min vän Usb-minnet förstörde för mig, för ANDRA gången. Jaja, jag antar att jag får skylla mig själv. Bitter ä ja i alla fall intä.


RUN RUNRUN AROUND

Det är få saker som är så underhållande som att titta på när katten jagar sin egna svans.

Nu är det helg. Jag ska ut till förlösa för kanske trettiofjärdetusenfemuhndraåttionionde gången. Kanske, jag vet inte. Jag har i alla fall varit där ganska mycket på sjutton och ett halvt år.

Puss och kram, skum i banan.

Vad som gör johanna underbart glad idag.



ReplayMusic och Anders och Måns. Det ena är avklarat för idag, det andra börjar om sex minuter.

Och mina retstickor till vänner också. Roliga!!

Dagens bild

funny pictures of cats with captions

Och just det, Amina trillade på skolgården idag. Och när jag säger på skolgården menar jag mitt på skolgården. Framför snöhögen. Inför alla elever på Stagg som stod i sina korridorer. Och om hon inte hade fått så ont i sin wompa hade jag sagt att det var dagens höjdpunkt.

Jocke Berg vs. Yellow Man



Jag är sjukt dålig på att fixa lookalikes, men titta vad jag och Gun hittade.
Så himla likt!


Nu ska jag fortsätta med min rapport! hehe

Tisdag, mertas, merdi, wednesday. En bra dag.

Jag har haft en så himla bra dag.
Inget speciellt har hänt, bara en massa småsaker har gjort att mitt humör är såhär just nu.
Och såhär.

Gillar folk som hotar vampyrer.

Idag upptäckte jag en väldig töntig sida, nämligen mylifeistwilight.com. Lite sorgligt att läsa om hur många som är rentav besatta och hånglar upp sina Edward-dockor på rummet när ingen ser.
However, jag hittade ett väldigt roligt inlägg.

"Today my boyfriends motorcycle was run off the road by a speeding silver volvo. I am pale, and have flame red hair. Run my Bf off the road one more time Edward and you will need to start keeping a closer eye on Bella. MLIT"


FNISS

"Du glömde dina byxor hos mig"

Idag körde jag och Lovisa sms-roulette och gifta-ligga-döda-leken. Jag föredrar helt klart den senare, men nu har man testat att skicka cräjzy sms till random folk också! Man måste smaka på allt.

För övrigt känner jag mig lite autocompleted så att säga, häromdagen sprang jag på den här sökningen:
hihi!

Bara sexton månader kvar, WOHO



Nu har jag bestämt mig, även fast mamma inte har det. Men hennes brudklänning ska bli min studentklänning. Det krävs bara lite klipp-klipp och lite sy-sy, så är den kirrad. Vintage-coolheten kommer på köpet.
Sen är det bara balklänningen kvar, får väl ta pappas skrud till det...
Skämt folk, det var ett skämt.

(Eller inte att han har en skrud, den delen är helt sann. Men jag ska inte ha den till min bal.)

18

Idag fyller Frida arton år.

För åtta år sedan var jag på barnkalas hos Frida. Det var precis när min morfar hade dött, och på kalaset sa en kille nej som jag hade på skoj frågat chans på. Det var ett trevligt kalas ändå, vi tittade på 103 dalmatiner och jag satt i en saccosäck.

Eller en annan gång när våra sytrar uppträdde med sin klass i matsalen och vi missade hela föreställningen för vi satt ute vid Nova och gungade. Och innan dess var jag hemma hos henne och tittade på Lejonkungen två medans hennes mamma gjorde inbakade flätor på fridis. (Jag är bra på att minnas detaljer, heh)

7

Grattis frida min vän,
önskar johanna. ily


Gilla google translate.

"jordbävningen var resultatet av skjutdörrar" [...]

Helgen kan inte börja bättre typ.

Ikväll har jag bakat scones, haft gänget på besök, fått indiska presenter, sett en brunbränd kajsa, blivit slagen av frida, skapat en facebook för min katt, diskat och tittat i skolkatalogen med amina, upptäckt att hon kan typ allas namn, skrattat åt henne. Sen kunde jag inte vissa namn i min egna klass, då skrattade amina åt mig.

God natt världen.


åh mickey mickey, hey mickey, du är helt okej hej mickey, hej mickey!

Säga vad man vill om den frikyrkliga, botox-injicerande kvinnan, men det är få artister som kan få mig att dansa runt i vår lägenhet med mamma som Carola kan.
Det regnar här i Stockholm, Mickey, Säg mig var du står... ALLA ÄR MÄSTERVERK.

Den här otippade musikkvällen kom av att jag tittade på Inför Melodifestivalen 2010 och blev så sablans taggad på att göra en melodifestivalen-spellista på Spotify. Men så kom jag på att jag har ett samlingsalbum av miss Höggkvist i bokhyllan och... ja, på den vägen var det. Nu ljuder Thula Sana.

Ja just det. Melodifestivalen. Jag säger åt Sverige såhär att:
-titta på den.
-rösta på salem tills han vinner.
-sen, rösta på honom i Eurovision så vi kan få en vinnare vi kan vara stolta över. Jag menar, om han nu ska vara med i det (förlåt) inte coolaste musikeventet kan han ju gärna vinna, den där fakiren. Han är ju trots allt bäst ingen protest.

För övrigt tänker jag följa tävlingen i år. Det är dags för lite engegemang nu.

Vill ni veta en till cool grej? Jag har träffat två av melodifestivalens deltagare i år. Värsta Christer Björkgren är jag!

(nej jag rangordnar inte dem inte efter bildstorlek. hehe)

Ja just det! salem och anna bergendahl. Salem stötte jag ihop med när jag köpte ett linne av...honom själv. Och fröken Bergendahl var på STIMUN-09. Hehe, kändis-kännarN.

FILMER. (Jag har fått koll på vimeo, därav alla movies)


frida försöker sno åt sig min plats i soffan!
tur att hon är så himla svag.

En vårlektion i franska. Vi lyssnade på celine dion, fast egentligen lyssnade vi inte alls. vi gjorde annat.


Fabulous!


Sarah-Louise är hemma från Brasilien! We like.

My tank 1

Jag väntar på att Rut och Gunsi ska vilja äta frukost. Vad gör man då i sin ensamhet?
Jo, man skapar ett Fishville-album på facebook. Sen tar man bilder på sina fina fiskar. Och taggar dem.



Conny, Ronny, Bluppe. Och "en massa rosa firrar"

Nej jag är lat. Var tyst.

Jag ligger i sängen och chilledillar i pappas islandströja, alltså en väldigt mysig och tjock tröja.
Emily kommer in med gudsonen Pontus.
Pontus frågade ifall jag var sjuk. För jag ser ut att vara sjuk.

Ska nog gå upp nu.


"Det gick ju knappt att dricka efteråt"



Åh vad ni är roliga grabbar!

Godmorgon

Låt oss börja dagen med en fin film. Den finaste filmen som någonsin gjorts.

This time it's personal
from johanna palm on Vimeo.


RÖVAPA

Tre sidor ren fakta om tsunamis från en dokumentär som jag sett två gånger, och en sida av den rapport jag hade kommit igång med. Allt är borta.
Bara för att mitt usb har fått för sig att jävlas med mig måste jag skriva om hela skiten.


Pang Prego no moar


och jag sörjer.

Jag svarar på svenska, fastän jag går internationella. Och ja, det är en till quiz.

The Basics
Hair Color: blont. eller just nu typ gult. men önskad färg är fin blond.
 
Eye Color: gul-gröna.
 
Height: en och sjuttiofem untgefären.
 
Relationship Status: fri som en fågel!
 
Religious Views: jag tror inte, men jag hoppas.
 
My Favorites
Favorite Car: en liten praktisk. (det där med bilar kan ju inte jag. tjejer och bilar ni vet!) (hehe, kommer ni ihåg matten i nian tjejer? vem sa så då?)
 
Favorite Vacation Destination: just nu, ASIEN. peppar järnet!
 
Favorite Store: monki har fina kläder, men dyra. kupan har billiga kläder. hm är alltid bra.
 
Favorite Childhood Friend: fridis!
 
Favorite Baby Name: just nu; malte. så himla fint!
 
This or That
Beer or Wine: vin kanske? eller den där lättölen pappa gav mig som jag berättade för min dagisfröken om.
 
Apple Juice or O.J.: har inte druckit äppeljuice sen morgonen i emmaboda. hehe.
 
Facebook or MySpace: facebook. men när vi kommer igång med vårt band kommer det kanske ändras. blink blink
 
Summer or Winter: sommar. tycker jag för att det är vinter, och det har varit nog med vinter nu. tycker jag.
 
Windows or Mac: äger ingen mac, så windows!
 
Cats or Dogs: katter fifan! kan man få mer villkorslös kärlek än från en utekatt? I think not. och lolcats är så mycket roligare än loldogs.
 
Morning or Night: natten skrämmer mig. men jag väljer det ändå!
 
Money or Love: kärlek <3 hihii
 
House or Apartment: apartamendo!
 
Do You?
Have Any Pets: ja, och hon är min ögonsten.
 
Have Any Children: tror inte det.
 
Smoke: no!
 
   
 
Exercise: jag har sprungit en gång detta året! annars nej...
 
Spend Your Life On Facebook: var tror du jag fick den här listan ifrån?
 
Play On A Sports Team: hahahhahhaah...
nej.
 
Dance: bara hoedown throwdown.
 
Ski: nejdu!
 
Have You Ever
Stolen Anything: två romerska bågar som låg på golvet på ica. jag var fem.
 
Got Caught Telling A Lie: jodå. av mamma i så fall, hon vet allt!
 
Other
Where Are You Right Now: hemma hos mami, på övervåningen.
 
Where Would You Rather Be: någonstans varmt. eller i någon storstad.
 
Famous Person You Want To Meet: TAYLOR LAU--neeee, skojar! vet inte, kanske george clooney. eller elvis.
 
Place To Visit Before You Die: månen! eller new york.
 
Song Played At Your Funeral: dyt i bamsen! hehe, nejdå.
någon fin psalm. har inte riktigt tänkt igenom det här om jag ska vara ärlig!

Growing up beside you, sistahs

Igår åkte Olivia hem. Och först nu känner jag att om några veckor när båda mina systrar "på riktigt" har flyttat, när dom båda är riktigt långt bort, längre än en tågresa iväg, när de nu har slagit sig ner och kommer att vara borta länge, länge, då kommer jag sakna dem galet mycket.

För igår tänkte jag att nejmen vad skönt att olivia snart åker, då behöver jag inte vara tyst för att hon behöver plugga. Och jag kan tycka att Umeå ligger typ tjugo minuter bort och att det är ju lätt att bara flyga dit, men nu vet jag att den dag när jag är den enda systern kvar i kalmar,
herregud vad jag kommer gråta.

Håll om mig då.


mizz ya!

Sweet Mary Jane


Åh jag vet, så tjatig jag är med denne Paolo.
Men so sue me, han är nice. Och hur mycket är egentligen två och en halv minut av era liv?

Nu ska jag spela Besserwisser med mamma och olivia sista gången innan Olivia åker hem till England igen. sad

Inget säger gott nytt år och titta på mitt hår som en bild i paint



Igår tror jag jag var så chill som jag aldrig varit på en nyårsafton, inte ens det året när jag tittade på tv med mamma och olivia hela kvällen.
Det var trevligt, god mat och bekvämt sällskap. Vi ringde in det nya året vid en bänk.

Så nu är det 2010 och jag har avgett nyårslöften. Hoppas det blir ett riktigt gutt år.

RSS 2.0