Min favorit är tolvan


I wonder like a flunder

Varför är det ofta att jag bävar när min ena förälder har gäster?
Jag skyller på hans dåliga smak, men jag tror att jag egentligen bara är bortskämd och näbbig. Eller nåt. Hursomhelst blir påskafton hos mamma. Så det så!

Dagens dag i dagliga dag-bilder.



Läskig varg som bor i min bok.

Tihi, maja är seppe

Spexig eller sexig?

NAW!

looks like a girl

En litten ordvits tyckte jag var i sin ordning.

Lalala

Hemma från skolan, det var en pärs.
Nu: tv på datorn och ostmackor med oboy. Jag är sannerligen en REDIG ungdom.
Gött liv.

Hhehhehehehhehehe

Alltså, Johan-Erik.

Han är inte bara snygg,
han är skåning också.





Mmmmmm


Bilen brinner

Har precis ätit mammas hembakade rostbröd. Ja. Min mamma kan sånt. KAN DIN DET?

Idag har jag varit lagom produktiv. Visserligen har jag nu en tresidig egengjord sammanfattning av cirka tjugo sidor i boken, men det tog sin lilla tid eftersom jag hela tiden var tvungen att kolla så inget nytt hände på facebook, tradera, kenzas blogg eller se ifall jag inte behöver någon ny musik till min mp3 och i så fall leta igenom spotify, spela in musik, döpa om allt på media player och sedan se till så att det faktiskt kom in i min lille spelare. Först då blev jag nöjd och då kunde jag återgå till att skriva igen. Så ni förstår att det tog en bra stund. Sedan var det planerat att ta en väldigt lång promenad i det ljusa vårvädret som har kommit just idag, tack vare att vi flyttade fram tiden sextio hela minuter. (Eller flyttade fram klockan. Eller hur man säger.) Men när jag äntligen kände mig mogen, alltså för en kvart sedan, ser jag att det inte bara är mörkt ute utan att det faktiskt också regnar. Och jag som ville inviga min nya vårjacka på en promenad runt Bergavik. Shiit också.
Nej, det blev till att öva glosor till imorgon och det är nog inte en så dålig idé eftersom det är engelskaläxorna just som jag brukar faila på, synd att det är så förbaskat tråkigt bara. Men när jag är klar här ska jag eventuellt våga mig ut på en snabbis-promenix, baraföratt, och sedan påbörja en lång nattning av mig själv en söndagskväll som denna. Det kan jag behöva.

Jag lyssnar på Florence Valentin nu. På Spring Ricco-albumet låter alla låtar typ likadant, vilket är tråkigt egentligen, men det är skönt när man tycker att en låt är väldigt bra för då blir alla låtar liksom lika bra. Det är som att lyssna på en låt om och om igen utan att bli trött på den. Och Love är snygg.

Alice i underlivet

NEEEEE. Alice i UNDERLANDET hette den. Filmen som jag såg igår alltså. (Jag kom inte ens på det skämtet själv, jag snodde det av en klasskompis jag mötte igår. Förlåt Josse)

Men I ALLA FALL, Alice i underlandet. Bra film. Man blev lite förvirrad av alla skeva människor och tecknade djur som såg ut som riktiga djur. Men det var så färgglatt och det täckte upp för det mesta som var dåligt. Jag är som ett litet barn som bara behöver lite färgglada dukar för att ha roligt en eftermiddag. Skönt kan man tycka.

Kul var också att både Frida och jag hade önskat samma sak, att Johnny Depp och Alice skulle bli tillsammans på slutet. Det hade ju satt en liten knorr på rullen så att säga.




Igår köpte jag också en vårjacka. 40 kr på Stadsmissionen fick jag ge, känns ganska överkomligt. (;P;P;P;)) Nu kan jag slippa min tjockiskappa. Gun och Frida fyndade också, skor och jackor och gudvetvad. Stadsmissionen är awesome.

Nu ska jag skriva klart svenskan så att jag kan skriva ut min eget skrivna sammanfattning imorgon. Dutti Johanna.


Min lördag

Pluggar.
Gör popcorn. Översaltar. Äter överbliven sockerkaka. Med mjölk.
Pluggar lite mer.

Funderar på mat.

PANIK

Jag har gått runt dom här dagarna efter rom och bara väntat. Väntat på vaddå? Kanske på att förstå att jag faktiskt är hemma i kalla kalmar igen och att jag kanske aldrig någonsin kommer åka tillbaka till italien? Kanske på att få ta igen de timmar att sova som jag förlorat under veckan med alla hårda partynätter? Eller rentutav väntat på att växla tillbaka mina eurosar som blev över?

NEJ. Jag väntar på friend requests. På facebook.
Alla i gruppen som var iväg får typ 45 requests varje halvtimme. Jag har fått typ tre. SEN JAG KOM HEM.

Så då tänkte jag på att det kanske är min profilbild? Jag har ju cyklopbilden just nu och folk känner kanske inte igen mig under de där blåa plastglasen. Det MÅSTE ju vara så.


Dagens Mission:
- byt profilbild till en snygg.


inte okej längre?


OBSOBSOBS, INTE MINA PICS, OMG INTE MINA BILDER

Men här är lite bilder från pictyourparty från Rom.
Orkade inte titta igenom alla eftersom det är typ tusen stycken och jag har ett liv, hallå.
Så här är ett urval typ. ENJOY
(Och om det är orättvist att några inte är med eller att jag ser ut som ett mongo på sista bilden så skyll på grabbarna med systemkamerorna från rimun)

Live from ROMA

Hej alla mina sma kycklingar.

Nu skriver jag sadar jobbigt inlagg utan de tre sista bokstaverna i alfabetet. Det beror pa att jag ar i Rom. Jag har det lovel har i Rom. Har traffat flera nya trevliga manniskor, bland annat Edward Cullen, och ocksa "gamla" danskar. FN-rollspelet gar helt okej, tror inte jag kommeratt bli basta delegat men jag kommer forhoppningsvis kommas ihag om jag genomfor min lilla plan imorgon. I WILL TELL YOU ALL ABOUT IT LATER.

Bor hos italiens trevligast familj och har atit pizza, pasta, tiramisu och allt var som vantat sjukt mycket godare har an i Sveden. Mat ar SA deras grej har.

Nu ska Gunsan och jag ta oss en tupplur. Hon ar arg for att hennes facebook inte funkar. Gunsan ar extremt gullig nar hon ar arg.

PUSSPUSS till er alla i Kalmar, fastan jag har det bra sa saknar jag er. (ocksa ni i ume och england)

Tur att youtube finns då att muntra upp mig. Med det här:


awesome guy

ARG (men samtidigt galet taggad)

Ibland blir jag riktigt irriterad på vissa familjemedlemmar. Vemsomhelst av mina systrar eller mina föräldrar (eller föräldrars sambos vänner) kan göra mig så sur att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ibland är det ett bråk, ibland är det något som de inte vet att de gör, eller så är det den oerhört dåligt valda tajmingen.

Ikväll har det varit lite av varje. Och ikväll, just ikväll känns det som ett personangrepp mot mig vad någon än gör. För imorgon ska jag åka på den längsta klassresan jag har och förmodligen någonsin kommer att vara på, och det känns bara inte okej att inte vara lika exalterad som jag och mina klasskompisar har varit hela dagen.

Så därför blir jag arg, skriver ett blogginlägg och går och lägger mig.
Och fantiserar om morgondagen. Godnatt.


250 tracks!


Och jag har gjort en sexton timmars-spellista för Emmaboda.
Är jag väldigt efter om jag inte har upptäckt hur bra Johnossi förrän nu?

Real good.

Idag var jag på arbetsintervju på Kullzenska och jag kan inte uttrycka i ord hur mycket jag vill ha det jobbet.

Förstår ni hur bra jag skulle passa i huckle?


Där går min gräns.

Just nu äger jag 94 kronor, och jag är skyldig flera människor 170 kronor för olika saker. På torsdag åker jag till Rom och jag kommer ligga minus. Det är därför jag känner mig duktig för att jag inte köpte något varken i cafeterian idag eller på Konsum på vägen hem. Jag kände att Nej, jag behöver inte.

Och det är därför jag känner att jag är villig att göra nästan vadsomhelst imorgon på min arbetsintervju,
förutom att ligga med henne.


Hable con ella

En lite annorlunda film.

Man blir tillsammans med tjej,
tjej är osäker på om man verkligen är kär i henne,
tjej är tjurfäktare och gillar att tortera oskyldiga djur,
tjur stångar tjej, tjej hamnar i koma.
Man får veta att tjej inte ens var kär i man utan i sin ex-man,
tjej dör, man blir mycket ledsen,
man lär känna annan man, en psyk-man som våldtar koma-tjej för att han är "förälskad" i henne,
psyk-man hamnar i finkan,
man är fortfarande bästis med psyk-man.
Psyk-man tar livet av sig,
man blir tillsammans med den våldtagne koma-tjejen.

Slut.

från vänster: psyk-man, man, våldtagen koma-tjej, tjurstångad koma-tjej.

Brooklyn Sun


come, come, come back soon
I would trade away the stars and moon
if you came, came, came back soon
my darkest days
would all be done,  
oh brooklyn sun

[Boun gjårnåuw]

RIGHT NOW: Chattar med Allegra, italienaren som jag ska våldgästa i några dagar. Hon är 93a, men ändå helt okej. Hehe, skojar. Verkar awsnaice! Dock tycker jag att det är lite oroväckande när folk inte använder smilisar. Jag behöver smilisar, utan dem är alla jag chattar med elaka.



Update: Lite konstig. Eller bara inte jätteduktig på engelska, kan vara så.

Update2: Definitivt inte jättesuperduktig. Men hon är ju 93a så det är förståerligt. hehe, skojar!

Update3: Hon frågade ifall det var någon mat jag inte gillar. Jag sa nej. Varför sa jag nej? Jag är sjukt kräsen ju. DAMN.

Update4: Nu skulle hon gå, jag gav henne två smilisar. Håller på att skämma bort Allegra Cordero. Ajabaja.

Besviken.

Vad hände med att jag skulle kunna alla låtar till Melodifestivalen? Jag skulle göra scheman, jag skulle tippa, jag skulle gissa.
Men nu sitter jag här och kan bara en. (Inte för att det inte duger, Salem 4 prez)
Det var inte enligt planen.


Min cypriot har åkt hem och FN-rollspelet är slutt. Gunsan blev generalsekreterare och jag fick geléhjärtan. Känns very nice, måste jag säga. Nu börjar förberedelserna inför RIMUN. Har eventuellt hittat chejen som jag ska bo hos på Facebook. Aah.

Nu blev det här ett väldigt slafsigt inlägg. PUSS OCH KRAM

Första dagen

Hej.

Idag har jag fått blåsor på fötterna av mina elva centimeters-klackar. Tror Lovisa hade ganska ont också, hon började gråta i alla fall. (om det inte var så att jag nämnde New Moon eller Pocahontas, då börjar hon ju också. Lovisa är en väldigt känslig själ!)

STIMUN '10 har alltså satt igång. Det är vårt sjuttonde, artonde eller tjugonde rollspel. Alla säger lite olika och jag vet inte vem jag ska lita på. Vad jag vet är att det är mitt andra och att jag i år är vice ordförande istället för delegat och att jag sitter i Social Committee. Med Li. Det ska bli råligt.

Vi ordförande hade idag vårt intåg och det var jättebäst. Harry Potter-themelåten spelades och bestämmar-hatten (vet inte om den har ett namn, är inte så haj på Pottan) var med oss på scen i form av Lovisas avlagda häxhatt. Det var även andra intåg, dock bara av elever från Stagg. Shocking! Ehe.
Det ska bli roliga dagar nu framöver, men när jag ikväll kom på att jag inte har börjat på varken min resolution eller mitt öppningstal inför Rom, ELLER börjat plugga på franska-provet jag har på måndag gjorde sig ångesten påmind i min lilla magge.

Men som mitt nya motto är: det får bära eller brista.
Over and out, without a doubt.
Shout like a goat.
Boat.

ignore this

Har det trevligt med min cypriot.
Är sjukt dålig på att underhålla henne dock. Några tips? Vi har redan diskuterat Cypernfrågan, kollat på film och utbytt fraser på varandras språk. har till och med improviserat ett askfat te na.

och salems skiva. AH, måste fixa

Brooklyn Sun


Tror att det var den här låten som han spelade i Lund och sa att den eventuellt skulle hamna på nästa skiva. I be all like likin and dat.

4 o'clock


Bästa sättet att börja en vecka på.

Jag vet att jag aldrig kommer att träffa dig Salem
men jag älskar dig. Fjårtis-kärlek u knoe.

puss och kram!!

ps. jag jobbar på en umeå-dikt. ska se ifall jag orkar. idag kommer min cypriot. ska städa innan dess. måste skynda mig.

och jag är på första terminen för att bli tandläkare!

är sjukt nervös.
elsa karlsson, 890802.

nu får det bära eller brista.

tihi


Rålig webcam på syrrans lappis-toppis!

U ME OW


nu ska vi göra staden. foki, annika norlin och idol-tove, here i come. PUSS PUSS

Just nu

Mår illa. Har ont i huvudet och en vagel i ögat. Blött hår och minusgrader.
Inte den bästa konditionen alltså, men nu ska jag på revy i alla fall. Och imorgon väntar Umeås landskap.

Puss och kram.


Hähhähä


Nu vet jag vad jag ska göra om jag får en jobbintervju.
Jag ska sjunga.

Förutom med pianoläxan som jag började på timmen innan lektionen

Känner att det eventuellt kanske är lite smått drygt att läsa någons blogg där den bara skriver om hur nöjd den är.

Men jag är fett nöjd. Idag igen!

puss och kram


RSS 2.0