GOTT NYTT


LaosCambodiaThailandMalaysiaVietnamJamaicaAustralien osv

Åh jag är så pepp!
Frida och jag har nu sittit i några timmar och planerat vår resa efter gymnasiet. Planerat när ungefär vi ska åka, hur länge vi ska vara borta, vad vi ska göra, och tänkt ut flera destinationer.
Det blir nog en del Asien, billigt billigt. Men Jamaica, Hawaii och Equador har vi också pratat om...(och vet ni vad som ligger inte så långt utanför Equador? Galapagos-öarna. Skulle vara sjukt kul att besöka nåt som vi faktiskt pratade om första gången för typ fem år sedan. Och vi kan titta på jättesköldpaddorna frida!!!)
På Hawaii så har vi ju förmodligen någorlunda gratis boende också, nice.

Och fastän mamma typ förbjöd oss att åka till Sydamerika ("det är FARLIGT där. får du åka för dina föräldrar frida?!?") så består mina drömmar. Vi kommer att ha det bra!

Nu ska jag gå igenom mitt CV och kolla ut arbetsplatser som jag vill jobba på i sommar. Jag måste ha ett bra jobb i Kalmar. Måste, måste, måste. Om jag ens ska komma iväg efter gymnasiet liksom. Annars blir det väl att skrapa hus hos pappa efter skolan. Kul liv!

Kvarteret Skatan


Haha johan dansar<3

Lista som jag har snott från Kenza. _K0oL jag aer_

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag var med på STIMUN, hade en tysk som bodde hos mig, jag var på Hultsfredsfestivalen, åkte buss till Bosnien... typ det!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga vad jag minns. Så JA!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej det var förra året (septum-barnet eller nåt va?)
4. Dog någon som stod dig nära? mormor, dock var jag mer nära henne än tvärtom.
5. Vilka länder besökte du? Bosnien (och alla länder på väg ner!) och Danmark. Två gånger Danmark.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Hehe.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Jag vet inte datum, men bosnien, emmaboda... kanske egmun. (stimun ofc!) 
8. Vad var din största framgång 2009? Att få mvg i betyg i något/några ämnen.
9. Största misstaget? Haha, att inte ändra status innan man addar folk man inte känner som man har skrivit om.
Nej, skämt åsido. Jag önskar jag vore bättre på rollspelen, är alltid för feg. Sånt ångrar jag.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag har varit förkyld, men sluppit både svinis och skador!
11. Bästa köpet? Som materialist säger jag mitt Salem-linne. I be loving it.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Coop. hehe.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? En massa saker.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Astronaut-albumet och Sunny side up tror jag. Om du frågar Spotify! Noah and the whale också...
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Tror jag har varit ganska jämn.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Pluggat mer.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Onödiga saker. (jag är bra på såna här svar, HEHE)
18. Hur tillbringar du julen? avec ma famille dans enighetens väg et nous mangons beaucoup.
19. Blev du kär i år? Nej du, det missade jag. fasen!
20. Favoritprogram på TV? RIVERSIDE. Om det räknas, annars Andra avenyn. mums.
21. Bästa boken du läste i år? åh vet inte. vet bara att jag har läser mindre och mindre, det är deppigt.
22. Största musikaliska upptäckten? Detektivbyrån kanske, dom var grymma på rookie rent ut sagt.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En eltandborste!!
25. Något du önskade dig men inte fick? Skivor. Men det spelar ju ingen roll typ, har ju spotify baby.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Minns inte... åt mat med familjen.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Tradiga frågor, klart det hade funnits saker som hade gjort det bättre!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Kupan-kläder i storlek 46.
29. Vad fick dig att må bra? När det gick bra i skolan eller när jag hade en bra kväll hos någon kompis eller när någon sa något snällt på mitt jobb i somras eller när jag köpte något fynd.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Paolo och Armand. Aah...
31. Vem saknade du? I höstas var det nog mormor. Annars vet jag inte!
32. De bästa nya människorna du träffade? Isabelle var rolig, dock har jag ingen kontakt med henne alls, synd. Maja och christine i vår klass är ju inte fy skam, och alla som jag har lärt känna mer!
Kärlek åt folket.


"Oh she will scream. They all did."

Ja, Sin City var sjukt bra. Men när vi skulle sova råkade jag skrika och då sa Frida att den gule mannen skulle komma och han gillar när man skriker. Resultat: Röda ögon och nyfunnen fobi för gula ting.  


Sluta vara äcklig.

Hos Rut



Nu ska vi äta gröt och titta på Sandor slash Ida. Men omg vad Sin City var bra. pk

Drama no more

Familjemys-snuttegull här hemma! Mänskan som inte varit inom dessa fyra väggar på flera år har hälsat på och snart serveras potatisgratängen som vi har gjort. Trevligt eller störigt?

Trevligt faktiskt.

Om tretton minuter får jag besök

Jag har en väldigt bra spellista på Spotify som samtidigt är ganska dålig. Dålig för att det är en konstig blandning av Hassle, Jason Derulo och Lykke Li. Men bra för att alla låtar är såna som gör att jag inombords tänker jaa, underbar låt. Den heter "bra just nu" och det är precis vad den är.
I alla fall är Paolo med på den, och det är verkligen någon som har fastnat hos mig. Jag har inte än tröttnat på hans första skiva och den kom ut 2007. Bra kvalle.

Idag har jag chillat loss här hemma. Min bleka nuna har knappt andats utomhusluft och det blir inte bättre nu för fyra flickor är på väg hem till mig och jag tvivlar på att de är taggade på snö-party. Inte mig emot dock, jag vill gärna spela Bezzerwizzer igen. Mmm, Bezzerwizzer...

Nu fattade jag att Paloma Faith säger "her name was new york" och inte "it was in new york". Kuwl låwt!


Knasig chej!


Sitter vid datorn och har inte gjort något vettigt idag.

NÖJD MED JULEN ÄR JAG. Skulle nästan kunna börja skolan nu.

Skojar, men det var en jättemysig julafton och min familj är sannerligen något att vara glad för. Inte bara för deras klappar.


(Min jul var bättre än denna: "Today, I found out my grandpa died. As I rushed home crying to comfort my parents, I got pulled over for speeding. The officer told me to cut out the "fake" tears". When I told him my grandpa just died he tacked on another $100 for lying to an officer. Worst. Christmas. Ever. FML")

God jul mina vänner

NaughtyChristmas2.jpg image by snosk8bmx


I torsdags var jag och Lovisa tvillingar i skolan.


Så himla söta


Den tjugotvådje december

Dan före dan före dagen jag inte ser fram emot alls...

Tills idag! Har nu inhandlat julklappar till alla familjemedlemmar och känner mig någorlunda nöjd. Det är verkligen sant det dom säger, det är roligt att ge. Några rim perse har det inte blivit, men ledtråd till varje liten klapp har jag. Har slagit in allt i guldpapper och svarta snören så man vet vilka som är mina. Inget tjyveri under min gran!

Vet ni att jag fortfarande lever kvar i egmun-andan. När ingen ser drömmer jag mig bort. Tydligen hade jag så himla kul där. Synd att jag inte tog mer vara på tiden, eller asså det gjorde jag ju, men om jag hade "levt till max, utnyttjat min dag som det vore min sista, tagit wildn'crazy chanser", då hade jag varit mer nöjd. Fast jag är ju inte sån, så jag lägger upp två bilder på mig och min vän Gun.

Nu kanske ni tänker att "men det var väl inte bara ni två i Danmark!?"
Och nej det var det inte. Anna, mathilda & jenny var också med (daniel med eheh) men jag tog typ tio bilder och alla är antingen ofokuserade eller inte på dom. Jag ber om ursäkt!
Ber också om ursäkt för att den enda bilden på någon dansk är två-meters-gubben, efter att ha skrutit om hur snygga alla var.



FAILINTERVJU. Felciterat och för svåra frågor. Och jag heter inte Johanne.

HEJ

För övrigt längtar jag tills den elfte grannen blir min på Fishville, så jag äntligen kan få mitt tredje tank. Jag hatar att pressa på folk om att bli min granne, men om det är det som krävs så tänker jag göra det. No mercy.

Ikväll, om en halvtimme sisådär, så beger jag och olivia oss till pulkabacken med vår pulka och "Snow-go". Vi, amina och frida ska åka röven oss i tretton minus. Det ska bli kul har jag bestämt. Och jag tänker inte frysa, så mina underställsbyxor, mysbyxor, ett linne, tröja, hood, termobyxor och tjockjacka åker på. Plus mössa, halsduk och vantar. Och stövlar. Ja, jag kanske har smått panik för vinterkylan, vadårå.

Imorgon ska jag handla JULKLAPPAR. Hoppas ni har varit snälla?

p&k, nu börjar påklädningen.


accept neihghbor request?


Första dagen på Hjullovet

Gick nyss upp, och är glad för det. Jag ska SÅ vända på dygnet detta jullov, det du mamma!!! ha.
Sitter här och lyssnar på min syster som pluggar inne på sitt rum, det låter lite som att hon uttalar förbannelser. Vem vet var det är för universitet hon går på?

Nu ska jag kolla Riverside innan jag äter lunch och drar till amina.


Jag och Frida dansar på Emmaboda.


Whatcha say

Jag är så ute i sista minuten.

Julklappar och kort kommer att anlända senare än menat eftersom jag är så hopplöst seg och inte tänker igenom sådant här ordentligt innan det är för sent. Det kommer förhoppningsvis innan nyår dock.
Och det som failade kommer upp här. Jag förklarar mer när det är dags.

Nu ska jag baka Mozartkulor innan jag ska till Kalmarsalen och titta på min pappa som ska sjunga med Domkyrkokören. Ses vi där?

(och vår historialärare har gjort en spotifylista till SP08C i julklapp. omg, coolaste killen ever. kolla skolposten mina klassvänner!)


Elva timmars sömn

Jaha, då har man sovit för länge igen. Ätit dålig frukost, har inte duschat och kommer förmodligen inte göra nåt bra på hela dagen.

BRA START PÅ LOVET. p&k





(Och tack Linnéa, god jul på dig med!!)

Ledig, nice.

Jaha, nu var det jullov då. Tror inte att det är en slump att jag är tröttare än vad jag någonsin varit ikväll, plötsligt tog allt slut och jag är slutpumpad (om det är ett ord, annars är jag bara slut). Skoldagen har mest spenderats i kör-anda. Körsång, that is. Jag och Lovisa har skämt ut oss lite, att vissla och svänga på tomteluvor är inte vår grej direkt. Men det gör inget, för jag älskar kören ändååååååå. Och den älskar miiiiiiig.

Några julklappar blev det inte idag, så blir det när man är oorganiserad och inte fixar Secret Santa innan Sarahlouise drar till andra sidan världen. Istället fikade jag med Lovisa och Jesse på café nilsson. (testa deras päron och vanilj-muffins. yumyum) Jag har även lagat ost-sås, gått ut på promenad i lindsdal bärandes på en reflexväst, kollat på Ice Age 3 och ätit godaste chokladen, mmm. Nu ska jag snart sova, men eftersom jag är ensam hemma imorgon förmiddag så kan jag sova länge, därför funderar jag på att se The Holiday på datorn i mitt rum med tända ljus.

Jag och maja chattar på Facebook, precis som vi för fem timmar sa att vi skulle göra klockan elva ikväll. Men vi bestämde inget, det bara blev så. Bra spenderad fredag!

Tlött Chej


En till ego-bild. Så ni inte glömmer hur jag ser ut, fniss fniss.
Idag var en bra dag! Igår var ju tre av oss borta i sjukdom och brasilien (!!) men idag var i alla fall gun tillbaka. Först tyckte jag det var bra, men sen började hon säga "jag är så himla lockad att slå dig i ryggen johanna" och då var det lite jobbigt.
Vi fick reda på vårt historia-arbete och jag blev väldigt nöjd! Och min lärare tycker att jag är creepy. (På tal om creepy så såg vi Gökboet idag. asså lobotomier, fy för den lede vad det är blä. duktig indianen var!)

På fredag slutar vi skolan och det tycker jag ska bli väldigt nice. Fastän vi har en del att jobba på under jullovet så kommer det bli en bra jul ändå. Kanske ska man komma igång med julklapparna snart också? ehe.
Imorgon ska jag hämta hem min tito-mugg till mamma som frida har. så om du läser detta frida, GLÖM INTE.

Sitter i en hundkorg


Jag hjälper emily att slinga håret. Hon har en ny keps som jag hjälper till att prova också. Vad snäll jag är!

Kajsa är duktig på att filma fina moments med sin fina kamera

åh fina emmaboda!

Helgen som min internationella-hood blev skabbig. Det var en bra helg.

Can I get an AWmen?



Hahahahahahahah
hahahha
haa.

När jag hör detta tänker jag på emily och när jag åkte buss till byxelkrok sommaren efter sexan



Where bright light and angels meet (fishville alltså)

Det är depp att logga in på facebook, kolla sin fishville och sen sörja i fem minuter för alla fiskarna hade dött.
Fick rensa skiten på 48 fiskar, tack och lov hade två klarat hungersnöden. Ronny och Conny, jag ska aldrig sälja er!!!
Men nu har jag två tank á 50 fiskar, det börjar re sig. Dock gillar jag inte deras sociala nät, att man måste ha en massa grannar för att få köpa mer saker. Kränker enstöringen, fyyyyy.

Nu: sovatime. Eller bring-it-on-3-time. Har inte bestämt det.


skänk mig en tia

Det är söndag och lucia.
Helgen har varit väldigt bra. Julkul i fredags, det var verkligen myyyyyyyyspyyyyyyys. Dans förekom och jag, kajsa och amina dansade som mest vilda till "alla som dansar är vise män". (jag har fått in det där med "dans" sen danmark. skulle nästan säga att jag var i "dans-mark" så mycket som jag var i farten där. i alla fall så var jag i farten mycket i fredags också.)

Igår blev en produktiv dag med flera timmar i tvättstugan, som en riktig kvinna. Jag läste nästan ut Populärmusik från Vittula, så himla konstig bok. Typ tio sidor är om hur han slaktar råttor och hur dom ruttnar och det luktar i hela byn när vinden ligger på. Gosigt!
Nu sitter jag och väntar på mamma och olivia som ska komma hem snart! Roligt.

omg, ulla är hemma hos björns nu! hej och hå.


jag är en vis man

Himlen i min famn ljuder. Skulle kunna vara så att jag övar inför julavslutningen. Fast nej, det är bara party hos Rutan än en gång. JULKUUUUUUUUUL

Hej


if you gotta run, run from hope

FDOS
En av mina absoluta favoritskivor just nu. Passar bäst till en ledsen själ, men spår nummer sex kan peppa upp mig ordentligt. Love of an orchestra heter den, lyssna vettja.


åh så trött johanna är ikväll. mmm

Jag mår illa.
Imorgon står på agendan att

gå upp sjukt tidigt. halv sex för att vara precis.
ha på sig ett tvåmannatält och glitter i håret som en och annan lågstadieunge medans
lussa i typ tre timmar. 
pyssla med internationellarna (pepp!)
köpa den billiga paljettkjolen på h&m som förhoppningsvis finns kvar
parta som en av de tre vise männen (PEPP!)
sova.

På söndag kommer olivia hem. Trevlans.

thank god for mom and dad

Vad betyder den röda linjen i besökstatistiken på blogg.se?
Och vad händer om jag vill leva efter den? Jag gillar den.
Matteprov imorgon, jag har börjat plugga mer till matteprov. Det känns nice, och idag sa bengt "men det är jättebra, jag SER att du förstår, att du hänger med." Blev glad som få.
Skulle egentligen ha gått på Daniel Lemma ikväll @ Söderport med Emily, men det blir förmodligen inget. Vilket suger, nu måste jag kränga dem till någon på facebook. Eller här.

Någon intresserad? 150 riksdaler styck till biljetter för the night of your life. Livets chans, årets fest, you name it. Kontakta mig. SNÄLLA.

Jag letar efter den versionen av Hey ya som Ted spelar i ett avsnitt av Scrubs. Hittar det inte. Lyssnar på denna versionen så länge, den duger.

Tillbaka till vinklarna nu.


Sten lyft från mina axlar: check!

Äntligen är den där jefvla cykeln köpt. Så det blir en jul även i år, med julklappar till alla jag bryr mig om. Från Kupan.


slem!

Idag tar jag mitt ansvar som en person som inte har vaccinerat sig mot svininfluensan. Jag stannar hemma och håller mina bakterier inom dessa fyra väggar. Jag hostar som besatt vissa gånger och jag har hört dels att det är så influensan börjar, och dels att hostningar färdas med typ sjuttio km/h. Inget att leka med, så jag blir här.

Igår såg jag "Torsk på Tallinn" hos frida. Så himla bra film.
Roland alltså, vilken man. "Börjar bli lite orolig här, är det ingen som har valt nummer tre? Inte ens i tredjehandsval?" Åååh, vill se den igen.

hrmhrm

Lite nya färger och en ny bild såhär i juletid! Tröttnade lite lätt på det orangea. Det oranga. Det orang...
Det orange-färgade.

Nu ska jag hem till mor och förhoppnignsvis en sväng förbi Peterson och se på Torsk på Tallin. Längtar

One of the others & På stan

Lyssnar på detta och läser detta. Och den där underbara magkänslan gör sig åter påmind.


kvällens avslutning stavas gif



Kenza, Foki, Dennis M och jag.
Stora bloggers of our time.




NU. ska jag sova.
snart.

i'm too sexy for my shirt, jesus cyklar, flaggstång.

Just nu sitter jag med en så bra sinnesstämning man kan ha. Jag känner mig så nöjd och mätt samtidigt som jag är taggad till tänderna på något jag inte vet vad än. Samtidigt lyssnar jag på "coming up easy" och då är det riktigt svårt att inte vara lycklig.

Kvällen nummer två i källaren på drottning margaretas väg 68 var väldigt trevlig. Charader igen, denna gång vann vi. Woho, där fick dom. Dom där. Jag kunde ha haft en pojkvän. Så det så. Hehe.
(däremot blev jag paranoid och tror nu att jag har baconfebern. stannar eventuellt hemma på måndag.)
Jag fick skjuts hem av linnea och hennes päron och nu sitter jag här i köket och myser för mig själv. Pappa påminde mig om att jag inte får vara uppe så länge. Okej.
Då ska jag avsluta med att säga

grattis emma gk på sjuttonårsdagen. puss


just keep swimming

Tittar på Hitta Nemo och är så glad att de enda fiskarna jag har, finns på Fishville.

Ikväll blir det Emma Guns place igen, födelsedagsfirande numero dos. Tyvärr failade det med biljetter, annars hade jag och Sarahlouise också gått på dansuppvisningen nu och tittat på Emma Gun och Christine. Isället ska jag plugga lite matte och kanske börja på min rapport. Om jag orkar. (tröttheten från danmark har infunnit sig hos mig nu.)

Nu är det sorgligt i filmen. brb

wherever you go there'll be love

Hänger i källaren hos Gun, once again. Vi peppar, men det är för tidigt för Single ladies. HEY

förra rapporten: greger

Jag ska skriva en rapport om Djurens Rätt.
Jag kommer SÅ ångra mig, kommer må sjukt dåligt. Men det är intressant, och jag ska lära mig.

Kajsa ska hjälpa<3

min nya frekvent besökta sida

funny pictures of cats with captions

once I was a serene teenaged child

Jag gick och lade mig vid sju och råkade sova i två timmar. Oopsi, verkar som att någon kommer gråta sig till sömns ikväll! För övrigt hostar jag också. Gammal-mans-hosta, med slem och tunga hängande nedför hakan och allt. Mmmm, fresh.
Lyssnar på Frida Hyvönen. Hon är sjukt bra. Bästa pepplåten står hon bakom("singel och sökande" är inte med på den listan, emma gun!): här. CAN YOU DIG IT?

För övrigt (igen) ångrar jag nu att jag inte var mer aktiv på EGMUN. Vill också ha charmiga kommentarer som en viss annan France får på Facebook. Hehe. Men men, tretton nya vänner är inte fy skam. Ja, jag addade de flesta. wha'eva!

Helg imorgon! Det betyder i alla fall EN fest/ferre/party/kalas/partaj hos emmagun. Plus en eventuell dansuppvisning och inte eventuellt matteplugg och rapportskrivning. Och förhoppningsvis en massa, massa sömn. Det är lite läskigt att jag inte har varit trött i skolan än efter Danmarks-veckan. AMG

Nu ska jag sova. Godnatt huset, kalmar, sverige, världen.


hahahahah


FEAR

Hej. Jag är rädd.

Alltså, på riktigt rädd. Igår var mina vänner på möte för MUF, och idag är dom som förbytta. De pratar om Fredrik Reinfeldt som sin gud eller "fader vår". Dom har bara blåa kläder på sig, och när dom gick förbi vår lärare som hade en röd halsduk på sig så spottade de henne i ansiktet.

MUF, jag vet inte vad ni gjorde med dem, men snälla,

GE TILLBAKA DERAS SJÄLAR. Jag saknar Lovisa och Maja.
















(detta var ett skämt för att jag skulle få lite kommentarer)

dagens sista, jag lovar.

ǝƃɐd ɹnoʎ oʇ uo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sIɥʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI

och en lolcat för att jag härmar sarahlouise:
funny pictures of cats with captions

oopsi

Haha, jag är så pretto. Men det var roligt att skriva på engelska.

Dagens roliga tips: skriv något på engelska.

GODNATT

wednesday night thinking

Hello!
This post will here follow in english.
I go to the international profile on Stagneliusskolan, but when we were in Denmark, I realized I SO want to go to IB. Almost everybody in my committee went to IB, and everybody who went to IB were assum in english. I mean, like I've-been-living-in-america-all-my-life-assum. Crazy.

Although, I do like my school. My class and all the things we're up to. And the nearest IB programme available is located in Växjö, and who wants to move to Växjö when you're fifteen?
And it's not that I am bad in english. I had MVG in the A course. Ha.

So, to sum it up; I go to Stagg. I like it. Italy were assum at english.


Now if you excuse me, I am going to continue to listen to my Prelude In G Minor Op.23/5. Yes, I listen to classical music now. Cuz I can.

(I wrote this in english to prov to myself that I still can, I did a test today and got like paranoid. woo)


att ta glädjen ur barn ska bli vår verksamhet

Varför har jag inte fattat att det är Supersnällasilversara och Stålhenrik som är årets julkalender?!? OMG, bästa ever, dom var coola precis när jag var för gammal för Bolibompa ju. Nu har man en ursäkt för att kolla, nice. Plus att spöket från Mysteriet på Greveholm spelar hustomte. Kan det bli bättre?

Idag var det sådär härligt när jag vaknade att jag vart jättestressad och trött när jag sprang upp för att sen upptäcka att jag har sovmorgon. Så jag gick och lade mig och sov igen. Skönt. Nu: skola

the christmas song

Lyssna här på en väldigt mysig jullåt och tänk på alla julfilmer ni kan. Happiness.


mamma vill ha mat nu.

funny pictures of cats with captions

när 900 grader eller något annat(annan) besöker mitt huvud

Jag blir glad när jag tänker tillbaka på Danmark, och det känner jag är ett bra betyg för den resan. En ny resa är redan planerad, i sommar drar vi till Helsningør och går på Manhattan.
Den som ska med, OSA till mig. Hehehhehehehehehehhehehehe.

Här sitter jag och pluggar glosor inför morgondagens prov. Jag är lite nervös faktiskt, engelska är det ämne som jag känner att jag MÅSTE ha mvg i, och jag tycker det är en utmaning nu så vi får se hur det går. Hoppa från klippan och hoppas på det bästa liksom. Kanske räddar någon mig därnere... (hehe, det sista var ett skämt. jag skulle bara vara poetisk.)

Bra dag annars. Fick VG på franskaprovet, nice. Matten fattar jag nada av, mindre nice. Mina vänner i skolan är nice, jag saknade dem när jag var borta. Och jag och Gun har gått i skolan i nio dagar i streck nu. Det är SJUKT NICE.


RSS 2.0