insändare

Jag skriver en debattartikel om hur bra jag bor och hur dumma i huvudet dom människorna är som vill skövla skog för att bygga fancy lägenheter som säljs för flera miljoner styck. Och då upptäcker jag hur himla bra jag faktiskt trivs där. Jag älskar havsörnen, och jag blir riktigt ledsen om vårt område förstörs.

LÅT SKOGEN LEVA.

greetings from elsinore

Hej. Jag är i Danmark. Sitter i General Assembly och gör ingenting.
Trött som stryk är jag och imorgon är det skola som vanligt.
Vi har haft det väldigt bra, roligt, jobbigt och framförallt LÄRANDE. (Ifall Barvestad läser detta)(Hehe, nej men serri berri, jag har lärt mig jättemycket. Till exempel att danska fn-rollspel inte är spexiga. Tydligen är man konstig och "poetisk" om man jämför en resolution med "the first days of spring, beautiful and full of light and possibilities."Jahapp.) (Och också, så bor den snyggaste och bäst klädda killen i Danmark. Värd typ hundra poängockså.)

Nu är det värsta debatten här. Ska nog dra.

en helt vanlig facebook-konversation bara

Kajsa Nilsson HAH! verkade som om någon levlade, och det är inte du ^^

Johanna Palm
Johanna Palm
VA? asså vafan jag kommer aldrig ikapp er. och btw, jag drar ju till danmark imorgon, kan du mata mina fiskar så länge? och sälja dom när dom är vuxna? :)) jag kan smsa lösenordet i så fall! (herregud tönt jag är)
Kajsa Nilsson
Kajsa Nilsson
jadå :D:D
Kajsa Nilsson
Kajsa Nilsson
jag är som deras barnvakt ^^ hohooh
Johanna Palm
Johanna Palm
hahaha ja kajsa! men du får inget betalt!!!!!! jag cleenar alltid ditt tank så jag ser det som en gentjänst;);)
Johanna Palm
Johanna Palm
och om du vill kan du få köpa lite och inreda om du vilL! du kan ju skicka gifts till mig och tvärtom! asbra
Linnéa Karlsson
Linnéa Karlsson
hahahhahaha det måste vara det mest nördiga jag hört! "kan du vara barnvakt åt mina fiskar när jag åker bort, ja alltså fishville på facebook" hahahha omg lol
Kajsa Nilsson
Kajsa Nilsson
omg lol på dig själv LINNÉA -_-
Johanna Palm
Johanna Palm
jag vet, hahaha. vet du vad mer jag har gjort? räknat ut i procent vilken fisk man tjänar mest på att köpa. " C00L 4 sch0l
Kajsa Nilsson
Kajsa Nilsson
vilken är det då??????? : D
Johanna Palm
Johanna Palm
sardinen har jag för mig. har inte siffrorna här hehe. men med dom så levlar(?) man så sakta ju, jag kör på Scooter Blenny så är det roligt när man säljer dom, för man typ levlar tre levels per säljgrej! asnice
Kajsa Nilsson
Kajsa Nilsson
är det dom blåa? i luv dem
Johanna Palm
Johanna Palm
nej kolla i mitt tank! jag har femtio såna. dom är gröna.
Kajsa Nilsson
Kajsa Nilsson
ska du vara uppe länge???? jag råkade köpa 3-timmarsfiskar och jag ska sova nu :(
Linnéa Karlsson
Linnéa Karlsson
ha ha ha ni är för sköna ^^
Johanna Palm
Johanna Palm
nej jag måste gå och packa!! :(:(:( hur måbga köpte du?
Kajsa Nilsson
Kajsa Nilsson
typ 15 :(
Kajsa Nilsson
Kajsa Nilsson
LINNEA RÄDDA MIG! mata mina fiskar PLEASE
Johanna Palm
Johanna Palm
neeej!
jaa linnea gör det! var snäll nu.
(btw, den här konversationen ska upp på min blogg.)

barnvakt till mina fiskar: check. nu kan jag sova lugnt.

HA. Två timmar var väl inget.
Vi gick ifrån skolan halv åtta, alltså sju timmar efter att vi slutade. Vi hann prata om ganska så jättemycket, typ vilken roll vi har i syskonskaran (jag är bäbisen, lovisa är en ren rollkonflikt) och att jag är nästan är ett Troubled Child till skillnad från henne, skilsmässobarn och allt.

Imorgon klockan sex går ett tåg från Kalmar central. Det ska jag med, och det tar mig till Helsingör. Därifrån ska vi åka till Köpenhamn. Sen väntar fem dagar som ska spenderas intensivt i Danmarkslandet. Med FN-rollspel för det mesta(PUH säger jag bara, PUH), men också med diverse aktiviteter.
Det kommer nog bli en rolig resa, men just nu kan jag bara tänka på hur nervös jag är för själva rollspelet. På senaste här på Stagg vart jag så opeppad under hela grejen och kunde knappt äta frukost om morgnarna för jag höll på att spy. Det vart inget roligt. Får tro mer den här gången, VIVE LA FRANCE! LIBERTÉ, EGALITÉ ET FRATTERNITÉ WOHO!

Nu ska jag packa klart, för er som inte visste så är jag sämst på det och packar alltid för mycket. ARGHHH

puss och kram skumbanaaaaaaaaaaaaaaaaaan


"igår gav inte jag sotis mat. fastän han var jättehungrig. jag orkade inte"



Jag och loffe har suttit i källaren i nästan två timmar nu. Jag gick hit för att skriva ut min resolution. Det blev fishville som blev annat...hehe. Men det är typ det bästa, att kunna sitta i källaren när ingen annan är här. (Nej, ingen är kvar. Vi skrämmer iväg de flesta när vi pratar om våra katter som om dom vore människor. Bra knep!!)

Vi var så fina på avslutningen. Rena och naiva. Och se vad det har blivit av oss nu. Heheheheehhehehe

godnatt!



Inatt kommer jag och tar dig! puss puss

ROMPAH

Alltså herre min je. I luv.


dyt i bamsen

Eller okej, inte riktigt så. Men ibland blir jag så trött på alla, det får man faktiskt va!

Nu ska jag lyssna på min pepp-lista som bland annat innehåller den här låten!
Blir nog en bra dag. Förutom den ogjorda pianoläxan. OOPSIII


är jag uppskattad?

Idag är jag opepp på det mesta. Låt mig va då.


Helgen är slut och jag har sovit tolv timmar per natt. Nöjd.

Packar inför Danmarksresan, hälften av mina kläder är Emilys. Tack. Nu har jag småsaker kvar inför resan, förhoppningsvis blir allt klart imorgon! Mitt humör inför resan växlar dramatiskt, så jag skulle inte lita på mig själv just nu när jag säger att jag är "TAGGAD TILL TÄNDERNA!!!" för fem minuter senare kan jag vilja stanna hemma. Helt galet, men så är det.

Dock tror jag att jag kommer vara ganska så väldigt nöjd när jag kommer hem på söndag kväll. Nivet, det är ju en såndär "möjlighet".

Nu ska jag äta kvällsmat och titta på SATC-filmen i mitt rum. Inget fel med att mysa med sig själv!
P&K

(kanske hår som henne istället för lykke li? för övrigt är mushaboom asmysig. lyssna. Feist – Mushaboom)

ja... eller nej.

Igår skulle jag ha åkt till fräna Frida för att titta på Robinson. Jag gjorde inte det för jag hade suttit flera timmar framför datorn, jag luktade förmodligen lite illa och hade huvudvärk. Inte jätteupplagd för socialitet. Så jag stannade hemma och tittade på Henrik Schyffert. Helt assum dvd alltså. Se den, köp den, tanka den, nu.
Jag och mitt sprängande huvud gick sen och slaggade i elva timmar.
Dagens planer var att snabbt få undan läxor och FN-jobb så jag kunde chilla sen, men sedan kom andra saker i vägen, jag är helt enkelt inte klar med det ena eller andra.

Dåligt, men jag tänker inte skämmas. Igår skrev jag en lika lång resolution på TRE timmar som jag för ett år sen skrev på TRE veckor. Stolt internationellist, ja visst!

colo do take your shirt off vafaaan

Tre timmars sömn, fortfarande pigg och peppad, redbullen sitter i och dagens ord som kommer ur min mun kommer till 90% vara från igår kväll.
SES SNART SKOLAN WOHO

Bella. Ock-ooh ka la leeh.

Jisses. Kom hem nyss från midnattspremiären av New Moon. Som vi har längtat, och det var så värt. Utan att avslöja något kan jag ju säga att den överträffade mina förväntningar om filmvärldens potential till datoranimering och jag ska SÅ gå med i "Because I read Twilight I have unrealistic expectations in Men"-gruppen på Facebook. Har faktiskt redan gjort det.

Nu: sova, drömma om filmen och vänta på Eclipse. Kommer väl om sisådär fyrtio år. P&K

(DO NOT) let it fall

Jag är i en skol-svacka nu, det är inte roligt. Jag upptäckte det när jag fick ett poäng över G på ett prov och kände mig...nöjd. INTE OKEJ, jag är hellre lite stressad än att va såhär chill. Så nu ska jag ta mig ur denna svacka, och jag ska börja med engelska-läxan.

grundläggande: essential
grundläggande: fundamental
i grunden: essentially

Så.

Och också kom jag på att jag annars har haft en väldigt bra musik-höst. Först såg jag Emil Jensen, sen Detektivbyrån och många andra bra människor på Rookie och senast Salem i Lund.
Jag känner mig väldigt nöjd hittils.


långa nätter


och fina bilder. det är livet det.


This might hurt just a little.

Torsdag eller fredag, skitsamma - jag peppar PEPPARKVARNAR med pepp.


my broken heart (L)(L)(L)(L)

Hej.

Skräckfilm igår hos Linnéa. Blev lite rädd så jag tänkte se en feel-good-film när jag kom hem. Det slutade med att jag låg och grät i min säng, det är ingen feel-good-film när nån dör i bröstcancer!!!
Annars då? Gjorde alla mina sysslor igår så idag är jag någorlunda lugn. Lite dämpad dock. Men så kan det va.

God söndag.

*!#¤%*&**@£**$½§*

ÅH. Jag hatar att vara sjutton. Att inte ens ha rätten att bestämma över sitt liv, det är sannerligen skam.

När jag fyller arton, då jefvlar ska det bli liv i luckan ska ni se. Då är det "take no shit" som gäller. Inget mer desperat ilsket gråtskrik i telefonen, inga mer "nej jag måste fråga en vecka i förväg annars har jag fört henne bakom ljuset" och inga mer undanflykter att jag inte kan för att jag ska plugga, när jag egentligen bara inte får på grund av att NÅGON hade en dålig dag.

Ja, det suger hårt att vara sjutton. För när man är omyndig skriver man såna här omogna inlägg där man trashar sin käraste familjemedlem, man blir omogen när man egentligen borde uppföra sig vuxet och man får inte gå på midnatts-premiären av New Moon i KALMAR.

Bitterheten flödar. Jag tror jag ska duscha av mig den och sedan dra till Amina på gänget-kväll, för jag behöver umgås med andra sjuttonåringar ikväll. Hoppas huset sover när jag kommer hem.

Franskan är i alla fall gjord.

Idag fick vi omdömet på vår reklamanalys. Det gick väldigt bra och tydligen liknar jag en potentiell flickvän till min svenska-lärare. Härligt.
Fick också en massa hallån i korridoren idag, undrar varför. Från folk som inte brukar, från människor som jag aldrig pratat med. Men sånt är ju trevligt, betyder att fler facebook-vänner blir verklighet!

Detta är ett glatt inlägg fast med bitter underton.
Glatt för livet går ganska så fint just nu, men bittert när nya grejer fuckar upp dom bra sakerna. Ni fattar grejen. Jefvla Espegade

the book about me

Jag kommer att vara SÅ trött imorgon. Har redan förlorat fyra timmars sömn. (timmarna innan midnatt räknas som två timmar/timme. så räknar proffsen) 

Så nu blir det bums i säng.
ses imorgon, världen!


Grannen från beck



Varför? Jag har inte tid med sånt här. Att se ut som en jävla morot i huvudet. ÅHHHH

EGMUN omg

Åh herregud jag ska till Danmark. Måste vara den mest bortskämda flickan någonsin.
Jag uppskattar det starkt dock. Tacktacktack


Månday mourning

Nu ska jag till skolan.
Om jag gör bra ifrån mig den här veckan så ska jag vara SÅ nöjd. För den kommer inte vara rolig.
Åh du klump i magen, gör dig hemmastadd, du kommer vara där ett tag.

herrå, nu ska jag och mr Al Fakir blåsa iväg till stagg. kärlek och fred!

vi har så roligt, så roligt ikväll


nu: mean girls.
nyssens: nice girls och scary movie 2. hihi

jag köpte som sagt ett linne också



HELA KVÄLLEN VAR SOM GOOD SONG OM OCH OM IGEN. fattar ni då?

Salem, Salem, Salem.
Salem Al Fakir.
Igår åkte jag och min pappa ner till Lund för att se denne man på Mejeriet. Jag trodde att det skulle vara med orkester och på ett jättepampigt ställe, men Mejeriet var ett mysigt litet place, och orkestern bestod av tre personer. Det övergick mina förväntningar ändå. Salem måste vara den mest charmige personen jorden någonsin skådat. Håret, kläderna och personligheten fick alla PÅ FALL så att säga. Så pass att jag skakade när jag köpte ett linne efter spelningen. Han sa "Mycket bra val!" Det måste väl betyda något? Jaja, jag vet att han är född 1981. Och jaja, jag vet att han förmodligen har flickvän, för det har jag hört.
Men hallå, jag är väl söt? Och elva år är inte SÅ stor skillnad. Mormor och morfar hade minst elva emellan sig, så det så.
Så nu ska jag duscha, och töja mitt linne, sen ska jag gå runt i det hela dagen. Nej helgen. Veckan. Ja ni fattar grejen. Pappa tog massa bra bilder trots att man inte fick det, och det blev jag glad över.
puss och kramisar
 
salem, jag skulle också vara ett mycket bra val. bara så du vet.

lullabyebye mvg, vg, g.


LUGNA MIG INFÖR MATTEPROVET IMORGON ARMAND.
tack.


den nya månen kommer fram snart

Schema för min fredag den tjugonde:
-skola
-gå på bio.
-dö litegrann.
-skämmas för att jag nästan dog.
-dö igen. fast på ett mer belevat sätt.

(Jag är faktiskt inte en sån där galen Twilight-mänska, men jag har faktiskt läst alla böcker två gånger så jag har liksom rätt att bli upprymd. Dessutom har vi skitplatser näst längst fram till höger, så SÅ serri är jag inte.)

denna är inte lika rolig. mest en söt kissemiss


framsidan till min historia-inlämning


"jag går på källarn"

Hej världen. Här sitter jag och jobbar historia. Hade nyss en tvångströja på mig. Det blev jobbigare att skriva då. Men det gick (jag ska tvätta min näsa när jag kommer hem. äckligt tangentbord).

Snart: Kafeterian, kör, engelska, historia, hem, äta, plugga, chilla, hem till mamma, sova. Sen är det bara FEMTIO dagar kvar till julafton! Och idag snöade det!!!! Herregud, lyckligare kan ingen vara snart.

Baby held back i lurarna.

jag ger dig fingret


Jag låtsas att jag har en webcam och tar foto med min kamera på självutlösning. Och ser troubled ut.

Roligt det där, att ändra mode till vart man än går. Nyssens, när jag gick ut på parkeringen så var målare där och arbetade till Avril Lavigne. Då plötsligt vart jag en kaxig misfit. Det var också roligt.

possibility: en bra låt. med lykke li.

Jag är nästan säker på att jag hörde Säkert på radion igår. Undrar om hon är på gång igen, det hade varit nice, för hon är grymish.

För övrigt tänkte jag köpa blondspray idag, men tydligen är Kalmar för litet för att ha det. Lite deppig insikt. Visserligen fick jag ju lite tips idag om hur jag kan göra med mitt hår. Antingen ha det som hon i La Roux, eller ha någonting som kallas regnbåge. Men nej, jag ska ju spara!
Till balen ska mitt hår bölja ner som en blond och skimrande gardin längs min brunbrända, gyllene rygg och nudda himlen och helvetet på samma gång.


DETEKTIVBYRÅN PÅ ROOKIE VAR SÅ HIMLA NICE.
Dom spelade på pinnar och saxar så att jag blev svag i knäna.
2009-10-30 - DETEKTIVBYRåN från Bass / Rookiefestivalen


Där jag borde va

Hej. Nu är jag hemma igen, efter två dagar i Hultsfred på Rookie.
Åh det var bra många gånger må jag säga.
Jag åkte dit med Frida, Gunne och Rut, men Kajsa, Philip, Ronja och Max var också med från Kalmar! Dock sov vi första fyra på boendet, för vi gillar skabbiga toaletter och folk som sätter upp ett fyrmannatält inomhus. Ja faktiskt.

Första eftermiddagen träffade vi Jasmine. Popkollo-power!!!
Detektivbyrån var helt klart bäst från första kvällen. Svag i knäna blev jag. (Och signerad skiva fick jag. "till johanna", precis som Carola skrev.)

Vi gick fram och tillbaka mellan Metropol och boendet, så motion fick vi. Ändå så vaknade Frida klockan fyra på lördagsmorgonen. Efter att ha somnat vid två. Stackarn! Men hon ska få sin belöning, jag lovar. Morgonen bestod av att gå igenom halva Hultsfred till farmor och farfar Peterson och bli bjuden på frukost och kaffe och utnyttjande av deras RENA toalett. Sen köpte jag gravljus och satte dom på minneslunden, för det var Alla Helgona och det är årets bästa tidpunkt typ.
Massa tidsfördriv, pizza, konsum, promenader hit och dit. 
På kvällen vart det jättemycket bra musik, typ som Berndt, Florence Valentin, Guldgossen och Hoffmaestro & Chraa. Dans, foton, pin-making, ligga i sängen och lyssna på lilla scenen, allt det där gjorde vi. Och det var så lyckat.

p&k, nu har jag ont i magen och det ska botas.


RSS 2.0